Karlsson på taget

Børn
1 sæson
En smuk, klog og tilpas tyk fyr i sin bedste alder - det er Karlsson på taget.
Detaljer
Mød fyren med propel på ryggen i ‘Karlsson på taget’
I den elskede TV-serie ‘Karlsson på taget’ kan du møde den charmerende og selvsikre Karlsson. Med en propel på ryggen og en umættelig appetit på eventyr så er Karlsson ikke den gennemsnitlige fyr. Han er nemlig en smuk, klog og tilpas tyk fyr i sin bedste alder, der bor på et tag i Stockholm. Og så har han en noget så usædvanlig evne til at flyve. I TV-serien ‘Karlsson på taget’ vil du opleve, at Karlsson i dén grad er kendt for sine sjove påfund og uforudsigelige optrin, der altid bringer humor og hjertevarme ind i enhver episode. Han er en munter og legesyg karakter, der elsker at drille. Og så har han altid et glimt i øjet. 'Karlsson på taget' tager dig med ind i en verden, hvor fantasien er drivkraften, og hvor det umulige bliver muligt. Her er ingen dag som den forrige, og hver episode byder på nye, spændende eventyr.
Kom med på sjove eventyr i ‘Karlsson på taget’
‘Karlsson på taget’ er en verden fyldt med farverige eventyr, der vil få børns fantasi til at blomstre. Hver episode tager dig nemlig med på en ny rejse med Karlsson, og her vil du opleve alt fra højtflyvende ekspadader til skøre narrestreger. Men Karlsson er altid ikke alene på sine eventyr. Han har nemlig en særlig ven, Lillebror, som han deler sine mange oplevelser med. Forholdet mellem de to er fyldt med venskabelige drillerier. Sammen udgør de et umage par, der altid formår at finde på nye, spændende eventyr. I den lange programrække, som du finder her på TV 2 Play, drager Karlsson ud på både små og store eventyr. Du kommer eksempelvis med på sidelinjen, når Karlsson skal være babysitter. Du ser også, når Karlsson leger spøgelse, og så kommer du med Karlsson på fisketur. ‘Karlsson på taget’ er en populær serie blandt børn. Den underholder, men den lærer i dén grad også om venskab, fantasi og eventyrlyst. Lyder det som en serie, du vil streame hjemme hos dig? Så vælg en TV 2 Play-pakke, der passer til din husstand, og kom i gang.
Dyk ned i et helt univers fyldt med børneunderholdning på TV 2 Play
Foruden ‘Karlsson på taget’ finder du et helt skatkammer fyldt med børneunderholdning på TV 2 Play. Her kan de mindste børn blive bjergtaget af velkendte figurer som ‘Gurli Gris’, ‘Teletubbies’ og ‘Magnus og Myggen’, mens de større børn kan kaste sig over programmer som ‘Mit nye værelse’ og ‘Syng det’. TV 2 Play er en verden fyldt med eventyr og underholdning – lige til at dykke ned i med en TV 2 Play-pakke.
Om

Karlsson på taget

En smuk, klog og tilpas tyk fyr i sin bedste alder - det er Karlsson på taget.