Det sidste ord

Dokumentar
8. juni 2023 gik den danske musiklegende Peter Belli bort. Inden sin død talte Peter Belli med Mikael Bertelsen om sit liv.
Detaljer
Mikael Bertelsen bringer dig tæt på de største danske personligheder - en sidste gang
I portrætserien ‘Det sidste ord’ hjælper Mikael Bertelsen os danskere tættere på nogle af de største personligheder - både inden for kultur og dansk politik. Bertelsen har interviewet flere kendte danskere, der aller har haft betydningsfuld indflydelse på landet. Det er uklart, hvem Bertelsen har talt med, men efter hovedpersonens død, bliver interviewet offentliggjort. Gennem dette kan personen fortælle sin historie - en sidste gang. Vi får som seere lov til at sige farvel til den afdøde hovedperson, og samtidig giver serien hovedpersonen en enestående mulighed for selv at sige farvel ved at få ‘Det sidste ord’.
Se ‘Det sidste ord’ og andre dokumentarer med TV 2 Play
‘Det sidste ord’ lader dig komme helt ind under huden på personer, der på den ene eller anden måde har beriget Danmark. Det specielle ved netop denne portrætserie er, at du kommer ind på personerne og får et unikt indblik i deres egen livshistorie. Er du særligt glad for dette? Den hudløst ærlige fortælling og erindring? Hos TV 2 Play finder du et bredt udvalg af dokumentarer, som alle går ned i detaljen på den ene eller anden måde. Du kan med ‘Det sidste ord’ komme ind på livet af store personligheder. Eller du kan vælge en dokumentar, der dykker ned i begivenheder eller historiske fortællinger. Det er helt op til dig. Vælg din pakke her, og se ‘Det sidste ord’ og andre dokumentarer.
Om

Det sidste ord

Mikael Bertelsen giver store danske personligheder, der er gået bort, muligheden for at få "det sidste ord" i denne stort anlagte portrætserie.