En kort en lang

Komedie
1 t. 36 min
2001
Frarådes børn under 7 år
Jakob (Mads Mikkelsen) og Jørgen (Troels Lyby) har været kærester i flere år og lever lykkeligt sammen, men under en våd fest kommer Jakob pludselig lidt for tæt på søde Caroline (Charlotte Munck). Men er Jakob overhovedet interesseret i piger? Ihvertfald er han noget rundt på gulvet over det der kys.
Detaljer
Følg den trekantede kærlighedshistorie i ‘En kort en lang’
Den danske film ‘En kort en lang’ tager dig med på en rutsjebanetur fyldt med kærlighed, humor og drama. Hjertet i filmen er en trekantet kærlighedshistorie blandt hovedpersonerne Jørgen, Jacob og Caroline. Jacob og Jørgen er et lykkeligt par, der har været sammen i mange år. De planlægger endda også at blive gift. Men under en fest bliver tingene komplicerede. Jacob falder nemlig for den charmerende Caroline, som uheldigvis er kæreste med Jørgens bror. Det skaber forvirring og kommer i dén grad som en overraskelse, for Jacob elsker jo Jørgen. Selvom Jacob forsøger at undertrykke sine nye følelser for Caroline, eskalerer deres affære hurtigt, og mistanken begynder at vokse hos Jørgen og vennerne. Se ‘En kort en lang’, når og hvor det passer dig med en valgfri TV 2 Play-pakke. Og når du er færdig med filmen, er der heldigvis et hav af andre streamingoplevelser, der ligger og venter på dig.
‘En kort en lang’ er vaskeægte stjernespækket
‘En kort en lang’ er ikke bare en film med en fængende historie. Filmen kan nemlig også prale af et stjernespækket cast. Filmen er instrueret af den anerkendte, danske instruktør Hella Joof, som er kendt for sin evne til at skabe film, der både underholder og rører publikum. Faktisk var filmen hendes debut som instruktør. I ‘En kort en lang’ får du fornøjelsen af at se skuespillere som Mads Mikkelsen, Troels Lyby og Charlotte Munck levere fremragende præstationer. Mads Mikkelsen, som har opnået international anerkendelse for sit talent, spiller rollen som Jacob, mens Troels Lyby, en af Danmarks mest populære skuespillere, spiller Jørgen. Charlotte Munck, som mange genkender fra serien 'Anna Pihl', giver liv til den charmerende Caroline. Udover de tre hovedpersoner, som trekantsdramaet udspiller sig omkring, kan du i ‘En kort en lang’ også møde skuespillere som Jesper Lohmann, Nikolaj Steen, Peter Frödin, Henning Jensen, Pernille Højmark, Ghita Nørby, Ellen Hillingsø, Tammi Øst og mange flere.
Stream ‘En kort en lang’ og mange andre danske klassikere
På TV 2 Play kan du ikke kun streame den hjertevarme og humoristiske film 'En kort en lang'. TV 2 Play er nemlig fyldt med et bredt udvalg af danske klassikere. Hvis du godt kan lide ‘En kort en lang’ er der derfor god chance for, at der også er andre danske film, der vil hitte hjemme hos dig. Du kan blandt andet se kultklassikeren ‘Blinkende lygter’ med det stjernespækkede cast. Du kan også streame 'Blå mænd’-komedien om hverdagen på genbrugsstationen. Eller hvad med 'Superclásico' med Anders W. Berthelsen og Paprika Steen? Du kan gå på opdagelse i hele filmudvalget her. Måske du finder din favoritfilm iblandt?