Brylluppet

Komedie
1 t. 27 min
1973
Tilladt for alle
Eva og Kent skal giftes, men inden da sætter deres polterabender forholdet på en hård prøve - og selve brylluppet med efterfølgende fest udvikler sig også til en oplevelse, som alle deltagerne sent vil glemme.
Detaljer
Følg Eva og Kent i ‘Brylluppet’
Kærlighed er kompliceret, og det får du også at se i ‘Brylluppet’. Her møder du nemlig Eva og Kent, der skal giftes. De er i fuld gang med at planlægge den store dag, men traditionen tro skal der først arrangeres en polterabend. Det skal vise sig at være et arrangement, der kan sætte selv det stærkeste forhold på prøve – også Eva og Kents. I filmen ‘Brylluppet’ kan du opleve, hvordan forberedelserne til den store dag og ikke mindst en polterabend skaber udfordringer for både Eva og Kent og deres nærmeste. Men på trods af et par bump på vejen løber brylluppet af stablen. Og selvom den store dag også byder på et par uforudsete hændelser, og bliver til en fest, som gæsterne sent vil glemme, så bliver Eva og Kents kærlighed til hinanden alligevel stærkere. Den svenske komediefilm 'Brylluppet' fra 1973 byder på en blanding af både humor, romantik og drama. Lyder det som en komedie, du skal se? Tryk play, og se med når de underholdende bryllupsforberedelser går i gang.
Stream ‘Brylluppet’, når og hvor du vil
Med en TV 2 Play-pakke er det dig, der styrer, hvornår du gerne vil streame ‘Brylluppet’. TV 2 Play gør det nemt for dig at komme i gang med at streame dine favoritfilm – lige når du vil. Du bestemmer også selv, om du streamer fra mobilen, computeren, TV’et eller tabletten. Det står dig også frit for, om du vil streame, når du sidder derhjemme i sofaen, eller mens du er på farten. Du har altid adgang til et stort udvalg af film, programmer og serier lige ved hånden, og en god streamingoplevelse er derfor bare ét klik væk.
Se ‘Brylluppet’ og mange flere C More-film på TV 2 Play
Har du set ‘Brylluppet’, og kan du ikke få nok af gode film? Med en TV 2 Play-pakke får du adgang til en hel verden af film fra C More – heriblandt også den svenske komediefilm ‘Brylluppet’. Du kan eksempelvis kaste dig over ‘En mand der hedder Ove’, ‘Pagten’ eller ‘Ondskan’. Eller måske er du mere til dramaet ‘Verdens værste menneske’? C More byder på flere nordiske film, og på TV 2 Play kan du finde film fra alle verdenshjørner og film i alle genrer. Så uanset om du er til romantiske komedier, actionfyldte thrillere eller hjertevarme dramaer, så er der noget for din smag. Mulighederne er mange. Slå benene op, tryk play, og lad dig underholde af det store udvalg af film på TV 2 Play.