WTA-tennis
Tennis

27. jun. 2024 • Bad Homburg - Wozniacki-Navarro, kvartfinale

Caroline Wozniacki møder Navarro i kvartfinaleopgør ved WTA 500-turneringen Bad Homburg.
Detaljer
Stream tennis for kvinder på TV 2 Play
Er du fan af tennis, og vil du følge med i verdens største tennisturneringer? Med Favorit + Sport-pakken på TV 2 Play kan du se alle de spændende kampe fra WTA-turneringen, som er den førende tennisturnering for kvinder. WTA-turneringen er en årlig serie af tennisturneringer for kvindelige tennisspillere, der er arrangeret af Women's Tennis Association (WTA). Den omfatter både enkelt- og double samt forskellige underlag og niveauer. På TV 2 Play kan du følge med i alle de afgørende øjeblikke fra WTA, og du kan endda genbesøge udvalgte kampe, når du vil, og hvor du vil. Favorit + Sport-pakken giver dig nemlig adgang til både live-tennis og et udvalg af on demand-indhold, der inkluderer højdepunkter og analyser af kampene.
Se de bedste tennisspillere i kvindernes WTA-turnering
På TV 2 Play kan du følge nogle af verdens bedste kvindelige tennisspillere, når de konkurrerer i WTA-turneringen. Du kan opleve de helt store stjerner, når de viser deres klasse på tennisbanen. WTA repræsenterer eliten inden for kvindetennis og garanterer masser af spænding og underholdning i verdensklasse. Du kan opleve et spektrum af forskellige spillestile i WTA-turneringen, hvor verdens bedste kvindelige tennisspillere viser deres forskellige færdigheder – fra de kraftfulde spillere, der kan dominere med stor slagstyrke, til de snu serve-and-volley-spillere, der altid vil forsøge at vinde efter deres serv. Der er både de taktiske spillere, der udmærker sig ved deres spilforståelse, og de hurtige, adrætte spillere, der imponerer med deres hastighed og bevægelighed. Med Favorit + Sport-pakken på TV 2 Play kan du følge top-profilerne indenfor kvindetennis, når de kæmper om titler og topplaceringer i WTA-turneringen. Hos TV 2 Play kan du streame live-tennis eller on-demand indhold, så du aldrig går glip af en kamp.
Med Favorit + Sport-pakken får du adgang til en masse sport
Er du vild med sport? Så er Favorit + Sport-pakken fra TV 2 Play helt ideel for dig. Pakken giver dig både adgang til alle live-kanaler på TV 2 og en masse sportsindhold. Udover WTA-tennis kan du også se ATP-tennis, som er mændenes udgave. Du kan let finde indhold, der passer til dine interesser – uanset om du er til kvindetennis, fodbold, cykling eller basketball. Med Favorit + Sport-pakken har du adgang til et stort arkiv af underholdning – uanset om du er hjemme eller på farten. Her kan du frit vælge mellem sport on demand, højdepunkter og dybdegående studieprogrammer.
Om

WTA-tennis

Glæd dig til at opleve nogle af sportens absolutte superstjerner, når vi viser masser af tennis fra ATP-turneringen.