Victor Lander - Weekend

Comedy
Victor Lander vokser op i den fine Aarhusforstad Risskov. I hverdagen passer han sin folkeskole og på sin popularitet. Men i weekenden passer han på noget andet!
Detaljer
Grin med, når Victor Lander optræder med ‘Weekend’
Victor Landers one-man-show 'Weekend' er en ærlig og humoristisk fortælling om hans teenageår i Aarhus, hvor han balancerede mellem hverdagens trivialiteter og weekendens eventyr. Victor Lander er en stand-up-komiker, der er kendt for sit skarpe blik for detaljer og sin evne til at fortælle historier. I 'Weekend' deler han sine oplevelser fra weekender, der på godt og ondt var med til at forme ham. Han fortæller om sin seksuelle frigørelse og sine uendelige drukture. Og hvad sker der, når weekenden bliver til et fristed fra hverdagens fængsel af normer og kasser? Det er en fortælling, der er både personlig og universel. Måske du kan genkende dig selv i nogle af fortællingerne? 'Weekend' blev først opført på den danske stand-up scene i 2022, og med mere end 10.000 solgte billetter på sin debut Danmarks-tourné cementerede Victor Lander sin plads i branchen. Showet blev hilst velkommen med stor begejstring over hele landet, og nu har du chancen for at opleve det på TV 2 Play. Gør klar til masser af gode grin, når Victor Lander tager dig med på en rejse tilbage til hans ungdom i ‘Weekend’.
Kan du heller ikke få nok af Victor Lander?
Hvis du er vild med Victor Landers humoristiske og ærlige fortællinger, så er der godt nyt. På TV 2 Play kan du nemlig også se showet 'Victor Lander flygter hjemmefra'. I showet tager Victor Lander dig med på en endnu en personlig rejse, hvor han fortæller om dét at flytte hjemmefra. Kan man mon flygte fra problemerne derhjemme ved at flytte til storbyen, eller vil de altid følge med, uanset hvor man befinder sig? Som altid formår Victor Lander at tilføje et humoristisk twist til de alvorlige emner. Det gør showet til en både tankevækkende og underholdende oplevelse. Du kan også møde Victor Lander i ‘Stormester - Vindernes vinder’. Her skal vinderne fra de fem første sæsoner dyste om titlen som den ultimative vinder.
TV 2 Play er hjemsted for comedy med Victor Lander og mange flere
Er du helt vild med comedy? Så er TV 2 Play go-to stedet. Her finder du nemlig en masse comedyshows fra både kendte ansigter og helt nye talenter. Udover Victor Lander byder TV 2 Play også på shows fra andre kendte danske komikere som Anders Matthesen, Nikolaj Stokholm og Tobias Dybvad. Gå selv på opdagelse i hele comedy-udvalget her. Du kan helt sikkert finde et show med din favoritkomiker iblandt. Og hvem ved – måske får du endda en helt ny favorit.
Om

Victor Lander - Weekend

Victor Lander vokser op i den fine Aarhusforstad Risskov. I hverdagen passer han sin folkeskole og på sin popularitet. Men i weekenden passer han på noget andet!