Thomas Warberg - Et storslået menneske

Comedy

Vi lever i en tid, hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt!
Detaljer
‘Et storslået menneske’ af Thomas Warberg stiller skarpt på virkeligheden
Thomas Warberg er kendt for sin skarpe humor, og den kan du også være sikker på at høre mere til i one man-comedyshowet ‘Et storslået menneske’, der er komikerens fjerde show. I efteråret 2021 turnerede Thomas Warberg landet rundt med det anmelderroste show, hvor han med en blanding af sønderjysk lune og god timing gav publikum en sjov aften. Og sådan en kan du heldigvis også få hjemme i stuen. Thomas Warbergs show tager udgangspunkt i hverdagens mange subjektive opfattelser af virkeligheden. Showet er med andre ord en hyldest til den almindelige hverdag, hvor både absurditeter, følelser og holdninger af og til kan overskygge fakta. Der er ikke noget, der er pakket ind, og når Warberg først går i gang med at udlevere virkeligheden, så kan du være sikker på at få 70 minutter fyldt med lune og god humor. Lyder det som et show, du bare skal se? Det kan du heldigvis gøre med en TV 2 Play-pakke, der passer til dig og din husstand.
‘Et storslået menneske’ zoomer ind på hverdagens sjove situationer
I comedyshowet ‘Et storslået menneske’ af Thomas Warberg spiller det velkendte ‘Aftenshowet’ en central rolle. Her fortæller komikeren om, hvordan han som gæst i showet navigerer gennem forskellige samtaler – lige fra en sønderjysk genforening til en gravid kvindes sørgmodighed. Han står også overfor den gamle skolekammerat, der nu er kameramand i studiet. Showets publikum kommer altså med helt bag om hverdagens humoristiske dilemmaer og absurditeter. Thomas Warberg tager dig også gennem en række andre sjove hverdagssituationer. Eksempelvis inkluderer han dig i alt fra toiletfrustrationer og kæledyr til fortællinger om fuldskab og brugen af kondom. Thomas Warberg har en evne til at bruge både kropssproget og ansigtsudtrykkene, når han skaber komiske indslag. Og det er altså en blanding af fortællingen om de sjove hverdagssituationer og komikerens talent, der får publikum til at grine – gennem alle 70 minutter.
Se eller gense Thomas Warbergs show på TV 2 Play
Har du stadig til gode at se ‘Et storslået menneske’ af Thomas Warberg, hvor komikeren giver et sjovt indblik i hverdagens mange situationer? Eller trænger du bare til at gense showet, fordi du ikke kan få nok? Det kan du gøre med TV 2 Play – hvor og når som helst. Og du kan tilmed streame på alle dine enheder. På den måde har du altid adgang til det indhold, du gerne vil se. Uanset om det er film, dokumentarer, serier eller noget helt fjerde. Med en TV 2 Play-pakke får du adgang til nyt indhold hver eneste dag, og det betyder, at du altid har noget nyt og spændende indhold at kaste dig over. Og du kan selvfølgelig også altid gense dit favoritindhold. Hvis du er klar til at udforske den danske comedyscene endnu mere, så har du adgang til mange andre comedyshows som ‘Turen går til Nikolaj Stokholm’, ‘Typisk’ af Jonathan Spang eller ‘Weekend’ af Victor Lander. Det er bare et udpluk af dine mange muligheder.
Om

Thomas Warberg - Et storslået menneske

Thomas Warberg er klar med sit nye onemanshow ’Et storslået menneske’, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid, hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!