The Secret
Drama
1 sæson
James Nesbitt har hovedrollen som den berygtede Colin Howell, tandlægen, der blev dobbeltmorder. Baseret på journalisten Deric Hendersons bog.
Detaljer
‘The Secret’: Baseret på Deric Hendersons bestseller
‘The Secret’ er en spændende og nervepirrende dramaserie, der er baseret på Deric Hendersons bestseller af samme navn. I serien møder du Colin Howell, en respekteret tandlæge, der lever et dobbeltliv. Colin er en mand, der på overfladen virker som en almindelig familiefar, men bag facaden lever han et hemmeligt liv. Han indleder nemlig en lidenskabelig affære med Hazel Buchanan, en kvinde fra hans lokale kirke. Hazel er søndagsskolens lærer, og sammen planlægger de et dobbeltmord, der skal gøre dem frie til at leve det liv, de begge drømmer om. Og det fører til en række uforudsete konsekvenser. 'The Secret' er en intens og dramatisk fortælling, der vil få dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvad mennesker er i stand til at gøre i deres søgen efter kærlighed og frihed. Lyder det som en serie for dig? Find en TV 2 Play-pakke, der passer til din husstands behov, og kom i gang med at streame ‘The Secret’, når det passer dig. Vær opmærksom på, at serien kræver et abonnement med adgang til BritBox.
Gå på opdagelse i udvalget på BritBox
Er du vild med britiske film og serier? Med en TV 2 Play-pakke får du foruden ‘The Secret’ også adgang til et stort univers fyldt med britisk underholdning – nemlig gennem BritBox. Med BritBox får du adgang til et omfattende udvalg af både nye og klassiske britiske serier og film. Du kan fordybe dig i alt fra krimi og drama til komedie og historiske serier. Bemærk, at BritBox kræver én af følgende TV 2 Play-pakker: Favorit eller Favorit + Sport. BritBox er en sand skattekiste for dig, der elsker britisk underholdning. Her kan du nyde klassikere som 'Kriminalkommissær Barnaby' og ‘Inspector Morse', og du kan også frit gå på opdagelse i nyere hits som ‘The Replacement’ eller ‘The Pembrokeshire Murders'. Så tag et dyk ned i det britiske underholdningsunivers med BritBox på TV 2 Play, og lad dig underholde af ‘The Secret’ og meget mere.
Om

The Secret

James Nesbitt har hovedrollen som den berygtede Colin Howell, tandlægen, der blev dobbeltmorder. Baseret på journalisten Deric Hendersons bog.