Sejlsport

Sejlsport

14. jul. 2024 • Sail GP - San Francisco, dag 2

Så er det tid til den sidste og afgørende afdeling i sæsonens Sail GP. Bliver det en sejr til skipper Peter Burling og hans besætning fra New Zeland?
Detaljer
Få adgang til masser af sejlsport på TV 2 Play
Opdag spændingen ved sejlsport, når vandet bliver til en racerbane i sportens store højdepunkt – Sail GP. Siden sejlerkonkurrencen så lyset i 2019, har Sail GP sat nye standarder for sejlsporten, og nu kan du følge med i det hele direkte på TV 2 Play. Sail GP adskiller sig på flere måder fra sejlsport, som du kender den. Her er det nemlig de højteknologiske F50-katamaraner og deres besætninger, der er i fokus. Og det handler om at mestre vind og vand med en præcision, der minder mere om Formel 1 end gamle sejltraditioner. Katamaranerne er nemlig en af de bådtyper, der er drevet af banebrydende foil-teknologi, hvor hastigheden ofte når over 50 knob – det svarer til næsten 100 km/t. I sejlsport kæmper holdene under ens betingelser med identiske F50-katamaraner. Forskellene på præstationerne findes derfor i teamets dygtighed, samarbejde og strategi. Og du kan følge med, når de skarpeste sejlere skal findes.
Følg med, når dansk sejlsport er repræsenteret ved Sail GP
Er du interesseret i at se, hvordan dansk sejlsport klarer sig på den internationale scene? Ved de forskellige konkurrencer i Sail GP har du mulighed for at følge de danske sejlere, når de folder sig ud på den internationale scene. Den prestigefyldte turnering byder nemlig på sejlsport i verdensklasse, når hold fra forskellige lande kæmper mod hinanden i intens kapsejlads i forskellige byer rundt om i verden. Ved Sail GP markeres betydningen af danske sejlklubber, når dansk talent kommer i rampelyset ved en af de største konkurrencer i international sejlsport. Se med, når danske sejlere udfordrer internationale modstandere. Med Favorit + Sport-pakken kan du opleve de mange dygtige hold, mens de kæmper for hæder og ære ved Sail GP.
Få adgang til sejlsport og meget andet sport med Favorit + Sport-pakken
Med Favorit + Sport-pakken fra TV 2 Play kan du dykke ned i en verden af sport. Fra fodbold til tennis, badminton, basketball og meget mere – alt sammen tilgængeligt når du vil, og hvor du vil. Pakken giver adgang til live-tv fra alle TV 2s kanaler og on-demand sportsoplevelser, højdepunkter og dybdegående studieprogrammer. Uanset om du er til intens sejlsport eller en tenniskamp, sikrer Favorit + Sport-pakken, at du ikke går glip af de store øjeblikke.
Om

Sejlsport

Så går starten til årets Sail GP, hvor der dystes i de imponerende F50 katamaraner rundt om på kloden.