Redemption
Drama
1 sæson
Da kriminalkommissær Colette Cunningham finder ud af, at hendes datter er død, drager hun fra hjembyen Liverpool til Dublin.
Detaljer
‘Redemption’: Spændende britisk drama
Den britiske serie ‘Redemption’ handler om den frygtløse kriminalkommissær Colette Cunningham, der er kendt for sin no-nonsense tilgang til politiarbejde. Hendes dedikerede arbejde og skarpe instinkter har gjort hende til en respekteret figur blandt sine kolleger i Merseyside Police. Colette Cunninghams liv tager en uventet drejning, da hun en dag modtager et opkald fra Garda i Dublin. En ung kvindes lig er nemlig blevet fundet, og til Colettes rædsel er det hendes egen datter. Drevet af en mors sorg og en betjents beslutsomhed forlader hun sin trygge base i Liverpool for at søge efter sandheden i Dublin. I 'Redemption' følger du Colettes desperate kamp for at finde ud af, hvad der egentlig skete med Stacy. Hun afhører en række personer, der har haft kontakt med datteren, og hver opdagelse bringer hende et skridt tættere på sandheden. Hun mistænker hurtigt, at der er mere på spil end blot et selvmord. Men kan hun finde de nødvendige beviser? Colette står over for en dobbelt udfordring. Hun skal ikke bare finde sandheden om Stacys død, men hun skal pludselig også tage sig af sin datters familie. Som tiden går, dukker der nye spor op i sagen, og Colette begynder at afdække, hvad Stacy egentlig lavede i sine sidste timer.
Mere end bare et krimidrama
'Redemption' er fyldt med intense øjeblikke, uforudsigelige plotwists og spændende karakterer. Men det er også en serie, der tør at stille de svære spørgsmål. Hvad gør vi, når vi mister dem, vi elsker? Hvordan finder vi styrken til at fortsætte? Og hvordan navigerer vi gennem et retssystem, der ikke altid synes at være på vores side? 'Redemption' er en serie, der tør at gå i dybden med de mørkeste hjørner af menneskelige relationer og den smertefulde vej til forsoning. Det er en serie, der udforsker, hvad det vil sige at være menneske, og hvad det vil sige at kæmpe for retfærdighed.
Du kan streame ‘Redemption’, når det passer dig
Med TV 2 Play har det aldrig været nemmere at sætte ‘Redemption’ på. Du kan nemlig streame serien, når det passer dig – uanset om du er på vej på arbejde, holder hyggeaften hjemme i sofaen eller står på løbebåndet nede i fitnesscentret. ‘Redemption’ er bare få klik væk. Det eneste, det kræver, er en TV 2 Play-pakke med adgang til BritBox – enten Favorit eller Favorit + Sport. Med begge pakker får du ubegrænset adgang til et væld af britiske serier – inklusive ‘Redemption’.
Kan du heller ikke få nok af britisk drama?
Hvis du er helt vild med britisk drama, er TV 2 Play stedet for dig. Her finder du nemlig et væld af både film og serier, der kan underholde dig i timevis. Udover ‘Redemption’-serien kan du frit gå på opdagelse i det store udvalg af britisk drama, som BritBox har at byde på. Heldigvis byder BritBox også på andet end drama. Du finder nemlig også spændende krimier, sjove komedier, lærerige dokumentarer og underholdende livsstilsprogrammer. Gå på opdagelse i BritBox her.
Om

Redemption

Da kriminalkommissær Colette Cunningham finder ud af, at hendes datter er død, drager hun fra hjembyen Liverpool til Dublin.