Ørkenens sønner

Musik & Events
Få en grundig indføring i de gamle analer med de fire, lumre logebrødre Omar Papa, Khamel Ull-Zuut, Ali Bubbas Barkhahr og Yassifir Dosirfem, også kendt som Ørkenens Sønner.
Detaljer
Få lattermusklerne på overarbejde med ‘Ørkenens Sønner’
Hvad end du har en missionærstilling eller er en kælende Ana Conda, så kom med i den hemmelige mandeloge ‘Ørkenens Sønner’, hvor vi møder de fire fornemme herre i obligatorisk smoking og fez: Omar Papa (Søren Pilmark) Khamel Ull-Zuut (Niels Olsen) Ali Bubbas Barkhahr (Asger Reher) Yassifir Dosirfem (Henrik Koefoed) ‘Ørkenens Sønner’ leverer i alle shows en disciplineret dagsorden bestående af vovede sange, frække vittigheder, lumre småhistorier og absolut sjofelt musikalsk sammenspil i en smuk balancegang med det charmerende. Så lad os foretage en fælles rejsning og få gang i løjerne. PS. Der er mødepligt!
Historien bag ‘Ørkenens Sønner’
Og det skete i de dage, at fire friske herrer, kendt som ‘Ørkenens Sønner’, iført fez, kjole og hvidt og pynteligt overskæg begyndte deres eventyr i 1991 på restaurant Állegade 10 i København. De første fire sønner blev spillet af Flemming Enevold, Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Asger Reher. De flerestemmede herresange og lumre vittigheder har fortsat siden da. Fra ‘Ørkenens Sønners’ andet show fik en fez nyt hoved at sidde på, da Flemming Enevold blev erstattet af Niels Olesen.
Behageligt langt under bæltestedet
Når du ser ‘Ørkenens Sønner’, bliver du hevet direkte ind i logen, der leverer alt, hvad det sjofle hjerte kan begære. Der er massere af kække og frække ordspil, skuespil, sang, tryllenumre, og selvfølgelig, logemøde og logeeden. ‘Ørkenes Sønner’ drager inspiration fra forskellige sketches, et væld af populære film, teaterstykker, personer og historiske begivenheder - selvfølgelig kørt helt af sporet og ind i det fjollede og frække.
Helt vild med grin?
Måske når du har set eller genset alle ‘Ørkenens Sønners’ shows og stadig higer efter at få lattermusklerne kildet, kan du se vores comedy-kategori for flere grin. Eller hvis du er vild med mere handling på scenen, så er der pladser til første række ved de største shows og koncerter - helt uden billet på TV 2 Play. På TV 2 Play er der altid rigeligt at vælge imellem, og der bliver udgivet nyt indhold hver eneste dag. Om du er til dokumentarer, der pirrer nysgerrigheden, fiktionsserier, der i alle kategorier kan få dig til at græde, grine eller gyse, sport, der kan få pulsen op og konkurrence- genet i brænd, eller om du måske bare er mere til en god film og popcorn, så har TV 2 Play meget at byde på. Se det hele og meget mere på TV 2 Play - om det er på farten, hjemme under dynen eller i sommerhuset, dag og nat. Prøv TV 2 Play her, og vælg lige præcis den pakke, der passer til dig.
Om

Ørkenens sønner

Få en grundig indføring i de gamle analer med de fire, lumre logebrødre Omar Papa, Khamel Ull-Zuut, Ali Bubbas Barkhahr og Yassifir Dosirfem, også kendt som Ørkenens Sønner.