National Treasure
Drama
1 sæson
Britisk dramaserie med Robbie Coltrane.
Detaljer
Sæt ‘National Treasure' på, hvis du også elsker britisk drama
Er du stor fan af britisk drama? Så er 'National Treasure' lige en serie for dig. Den spændende serie, som du kan se på TV 2 Play, tager dig med helt tæt på både mørke hemmeligheder og skjulte sandheder. ‘National Treasure’ handler om Paul Finchley, som er en elsket komiker, der pludselig står overfor sit livs mareridt. Han bliver nemlig anklaget for en række seksuelle overgreb, som han skulle have begået for flere årtier siden. Anklagen er pludselig, og den vender op og ned på hans liv fra den ene dag til den anden. I serien følger du Paul og hans familie i en turbulent tid, hvor fortidens synder kommer frem i lyset. Taler han sandt? Eller har anklagen noget på sig? Paul Finchley spilles af den talentfulde skuespiller Robbie Coltrane, som du måske kender fra 'Harry Potter'-filmene. Her spiller han den elskede karakter Hagrid. I 'National Treasure' viser han en helt anden side af sit skuespiltalent, og han leverer en præstation, der trækker dig med helt ind i historien. Vær opmærksom på, at serien kræver en TV 2 Play-pakke med adgang til BritBox – enten Favorit eller Favorit + Sport.
Stream ‘National Treasure’, lige når det passer dig
Hvad er bedre end at krybe op i sofaen med en god britisk serie, mens det øser ned udenfor? Måske er du på farten og har brug for noget god underholdning på din tablet eller din smartphone? Eller måske trænger du bare til lidt spænding lige før sengetid? Uanset hvad har du altid et hav af underholdning lige ved hånden. TV 2 Play gør det nemlig muligt for dig at streame 'National Treasure', præcis når det passer dig. Du er ikke længere bundet af faste sendetider, og du er heller ikke begrænset af, hvor du er henne. Du kan streame serien, når du vil, hvor du vil, og på den enhed, du foretrækker. Det er friheden ved streaming, og med 'National Treasure' på TV 2 Play er du sikret timevis af underholdning, lige når du har brug for det. Det er altså helt op til dig, hvornår du vil dykke ned i Paul Finchleys mystiske fortid. Du kan endda tage serien og resten af TV 2 Play med på rejser i hele EU.
BritBox åbner op for en hel verden af britisk drama og krimi
‘National Treasure’ er langt fra det eneste, du kan finde, hvis du er vild med britisk drama. BritBox er nemlig fyldt med britisk krimi og drama i topklasse. Og der er både film og serier, der venter på din opdagelse. Her er noget for enhver smag – uanset om du er til klassiske detektivhistorier eller hyggelige dramaer. BritBox giver dig friheden til at vælge lige præcis det, du har lyst til at se, når du har lyst til at se det. Her venter der dig både kendte klassikere og nye favoritter som 'National Treasure'. Du kan streame dine favoritserier og -film, når det passer dig, og du kan gøre det, hvor end du er.
Om

National Treasure

Britisk dramaserie med Robbie Coltrane.