Mit liv som Nikolaj Stokholm

Comedy
I Nikolaj Stokholms første onemanshow får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine.
Detaljer
Få et unikt indblik i komikerens liv i ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’
I comedyshowet ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’ fra 2017 kan du få et sjovt og ærligt indblik i komikerens liv, hvor han fortæller om både de morsomme og mere alvorlige sider af barndommen og voksenlivet – med obersvartioner og sjove anekdoter. Du bliver inddraget i Stokkefars liv, som komikeren bliver kaldt, der hele tiden har været spået til at få andre til at grine. Du hører om komikerens mærkværdige barndom på flere forskellige måder, de pinlige teenageår, der blandt andet stod på skolefester, og Stokholm kommer også ind på spørgsmålet, som du sikkert har undret dig over ‘Hvordan blev du egentlig komiker?’.
Han fortæller sjove historier fra barndommen og voksenlivet
Du kommer til at høre anekdoter fra komikerens barndom, hvor tykke briller og dårligt syn prægede hverdagen. Du vil også høre om de famøse kør-selv-ferier med familien, som var fyldt med uforudsete hændelser, lange timer på bagsædet og lunkne madpakker. ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’ giver også et indblik i Nikolajs møde med sin kone – kaldet mussemor. Han fortæller også med et sjovt glimt i øjet om dét at blive far til Osvald, som har givet både glæde og sjove historier at fortælle. ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’ er en ærlig og humoristisk fortælling, der, som navnet antyder, tager dig med igennem komikerens liv. Og flere af de humoristiske historier fra barndommen er ledsaget af båndede videooptagelser. Er du vild med Nikolaj Stokholm, og lyder showet som noget, du skal se?
Se ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’ og mange flere comedyshows
På TV 2 Play kan du ikke bare kaste dig over comedyshowet ‘Mit liv som Nikolaj Stokholm’. Du kan også give dig i kast med at se mange flere comedyshows, der med garanti kan få dig til at grine. Er du i humør til at se Anders Graus ‘Vamos a La Playa’ eller lade dig underholde af Victor Landers skæve betragtninger i showet ‘Weekend’? Eller hvad med at grine med i Simon Talbots comedyshow ‘Optur’? Hvis du er vild med Mahamad Habane, så kan du også se ham udfolde sig i ‘Ham der komikeren’. Du bestemmer, hvad du vil se. På TV 2 Play kan du finde et abonnement, der passer til lige præcis din husstand. Du kan vælge mellem tre forskellige – nogle giver adgang til livekanaler og andre giver dig adgang til BritBox og Sport. Du kan streame, når du vil – uanset hvor du befinder dig henne.
Om

Mit liv som Nikolaj Stokholm

I Nikolaj Stokholms første onemanshow får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine.