Melvin Kakooza Show

Talkshows
2 sæsoner
Melvin Kakooza står klar med sit stjernespækkede talkshow fyldt med store danske navne, sketchs, fjollede udfordringer og masser skøn musik.
Detaljer
Se det stjernespækkede ‘Melvin Kakooza Show’ på TV 2 Play
På TV 2 Play kan du følge med i det stjernespækkede ‘Melvin Kakooza Show’, hvor kendte danske ansigter gæster scenen til et sjovt show fyldt med humor, musik og overraskende afsløringer. Du kan møde flere forskellige kendte ansigter i løbet af talkshowets forskellige afsnit. Du kan eksempelvis støde på: Andreas Odbjerg Medina Malte Ebert Dar Salim Birthe Kjær Hjalmar Lene Beier Burhan G Og mange flere De mange stjerner sætter alle deres præg på talkshowet og er med til at fylde det med sjov underholdning for seerne inde i studiet og ikke mindst dig, der ser med hjemme fra sofaen. I ‘Melvin Kakooza Show’ lærer du de mange stjerner bedre at kende gennem personlige afsløringer. Du får eksempelvis afsløret, hvem Malte Ebert var forelsket i, da han var ung. Medina afslører, hvad hun blandt andet er helt vild med at lave i sin fritid, og Birthe Kjær optræder med en helt ny udgave af hittet ‘Knaldrøde Gummibåd’. De forskellige sangere, der gæster showet, får nemlig også lov til at optræde med deres hits. Showet byder altså på en festlig cocktail af ansigter, som du med garanti kender, og du har mulighed for at komme meget tættere på stjernerne med Melvin Kakooza i spidsen.
‘Melvin Kakooza Show’ er fyldt med sjove sketches og fjollede udfordringer
I ‘Melvin Kakooza Show’ kommer du ikke bare tættere på kendisserne med afsløringer om deres privatliv og gode optrædener. Showet byder nemlig også på udfordringer, som Melvin udsætter stjernerne for. Du får eksempelvis lov til at se stjernerne fra Saveus lave et helt specielt karatespark. Du kan også se med, når Flemming Toft plantequizzer og bliver udfordret i et alternativt boldspil. Eller hvad med at se med, når Dar Salim skal udfordres i et hæsblæsende gokartræs, hvor det handler om at komme først? Har du nogensinde overvejet, om Malte Ebert egentlig kan synge med munden fyldt op med vand, eller ved du, om Neel Rønholt kan bøvse på kommando? Alt det og meget mere kan du se i ‘Melvin Kakooza Show’, når det løber over skærmen. Så sæt dig godt til rette hjemme i sofaen, og stream talkshowet, når det passer dig. Det er et program, som hele familien kan nyde – enten i TV’et, på iPad'en eller på computeren. Og husk at forberede jer på en masse grin og sjove overraskelser.
Stream ‘Melvin Kakooza Show’, når det passer ind for dig
Det gode er, at du kan streame ‘Melvin Kakooza Show’, når du vil. Uanset om du er på vej til arbejde, står på løbebåndet i fitnesscentret eller slapper af hjemme på sofaen. Du bestemmer helt selv, hvornår du trykker play. Udover talkshowet med Melvin Kakooza i spidsen kan du også udforske mange andre forskellige shows på TV 2 Play, som du kan lade dig underholde af. Hvad med at se med, når udvalgte kendisser bliver udsat for skøre udfordringer i ‘Stormester’? Du kan også opleve det nervepirrende drama i 'Forræder', hvor deltagerne skal lyve og gætte på, hvem der er den hemmelige forræder. Du kan også se med når Hadi Ka-koush inviterer kendte danskere i studiet i ‘Natholdet’. Mulighederne er uendelige, og du bestemmer. Find en passende TV 2 Play-pakke her.
Om

Melvin Kakooza Show

Melvin Kakooza står klar med sit stjernespækkede talkshow fyldt med store danske navne, sketchs, fjollede udfordringer og masser skøn musik.