Martin og Ketil - i den store verden

Børn
3 sæsoner
Martin og Ketil tager ud i den store verden med deres campingvogn. De tror nemlig på, at der er et eventyr rundt om hvert hjørne.
Detaljer
Tag med Martin og Ketil på opdagelse
Kom med på tur rundt om i Danmark med Martin og Ketil i programserien ‘Martin og Ketil - i den store verden’. Hovedpersonerne, Martin og Ketil, er drevet af en uimodståelig trang til eventyr og en tro på, at der venter en ny oplevelse - og ikke mindst ny viden - rundt om hvert hjørne. Hvert afsnit handler om noget nyt, og du kan derfor blive klog på alt fra skovens dyr til klipper og floder i Danmark - hvis de altså findes. Med sin blanding af humor, spænding og lærerige øjeblikke er ‘Martin og Ketil - i den store verden’ en serie, der underholder og inspirerer seere i alle aldre. Så hvorfor vente? Tag med Martin og Ketil ud i den store verden ved at vælge en TV 2 Play-pakke allerede i dag.
Martin og Ketil: En dynamisk duo på eventyr
Martin Keller og Ketil Teisen er to barnlige sjæle, der bringer en unik blanding af humor, nysgerrighed, læring og eventyrlyst til skærmen. Som personer er de begge charmerende og indtagende med en naturlig evne til at engagere og underholde både børn og voksne. De skaber sammen en dynamisk duo, der konstant udforsker og opdager nye ting. For hverken Martin eller Ketil er bange for at tage chancer og udforske det ukendte, hvilket gør deres rejser både spændende og lærerige. Hvis du vil se mere til de to voksne legebørn, Martin og Ketil, kan du gøre det lige her på TV 2 Play i ‘Martin og Ketil - verden for begyndere’. Her får du endnu flere sjove og spændende eventyr med de to elskede karakterer. Så tag med Martin og Ketil ud i den store verden lige her på TV 2 Play - du vil ikke blive skuffet.
Børneunderholdning for hele familien
Med en TV 2 Play-pakke kan du se et stort udvalg af underholdende og lærerige børneprogrammer - som voksne bestemt også får noget ud af. Her er der nemlig fokus på at skabe en god balance mellem humor, underholdning og læring, så hele familien kan samles om skærmen. I børnekategorien finder du eksempelvis et bredt udvalg af programmer, der både kan stimulere børnenes nysgerrighed, fantasi og læring, samtidig med at de voksne kan få et smil på læben. Du kan også udforske Oiii-universet, som er fyldt med sjove, fantasifulde og lærerige programmer, der henvender sig til de allermindste i familien. Så uanset om du er på udkig efter underholdning til de mindste, eller om du selv er en barnlig sjæl, er der masser af gode oplevelser at hente på TV 2 Play.
Om

Martin og Ketil - i den store verden

Martin og Ketil tager ud i den store verden med deres campingvogn. De tror nemlig på, at der er et eventyr rundt om hvert hjørne.