Lasse Madsen - Forelsket

Comedy
Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med en række hverdagssituationer og stereotyper.
Detaljer
Griner du også af Lasse Madsen på Instagram?
Lasse Madsen, der er stjernen bag det underholdende show ‘Forelsket’, er især kendt for sine sjove parodier på Instagram. Her har Lasse Madsen, der har sine skarpe observationer i orden, erobret folkets hjerter med sin humoristiske tilgang til hverdagssituationer, som du helt sikkert også kender til. På Instagram deler Lasse nemlig videoer, hvor han parodierer dagligdagens sjove situationer og genkendelige stereotyper – eksempelvis typen, der fik øjnene op for gåture under corona-epidemien. Her er det svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse spreder glæde med sit skæve blik på tilværelsen.
‘Forelsket’ af Lasse Madsen zoomer ind på de sjove hverdagssituationer
Hvis du er vild med at følge med i Lasse Madsens parodier på Instagram, så er det mindst lige så sjovt at se ham udfolde sig på stand-up-scenen – med endnu flere parodier. Og det er netop, hvad du kan med Lasse Madsens første onemanshow ‘Forelsket’. Comedyshowet 'Forelsket' dykker nemlig endnu dybere ned i de skarpe observationer og kærlige parodier, som Lasse Madsen startede ud med at dele på Instagram. I showet tager Lasse Madsen dig gennem endnu flere hverdagssituationer og stereotyper, som du med garanti kan nikke genkendende til. Lasse Madsen formår med sin jyske charme at indfange humorens magi og samle alle med sit folkelige show ‘Forelsket’. Så hvis du er klar til 76 minutter fyldt med grin og genkendelige hverdagsøjeblikke, skal du se Lasse Madsens debutshow. Stream showet med en TV 2 Play-pakke, når det passer dig.
Elsker du comedy? Stream shows fra Lasse Madsen og andre komikere
Hvis du ikke kan få nok af gode grin og sjove aftener foran TV’et, så er der heldigvis masser af comedy i vente på TV 2 Play. Når du har nydt Lasse Madsens sjove og hjertevarme show 'Forelsket', kan du eksempelvis kaste dig over shows som ‘Turen går til Nikolaj Stokholm’, hvor den kendte komiker beskriver verden. Eller hvad med ‘Anders Matthesen - Anden 25’, der byder på et helt festfyrværkeri af humor og satire? Hvis du er tilhænger af det samfundskritiske, så er ‘Jonathan Spang - Typisk’ lige et show for dig, og hvis du er fan af ‘Dybvaaaaad’, så vil du helt sikkert også kunne lide ‘Levemand’ af Tobias Dybvad. Du kan være helt sikker på, at du kan finde lige præcis dine yndlingskomikere blandt udvalget på TV 2 Play. Se alle comedyshows her.
Om

Lasse Madsen - Forelsket

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med en række hverdagssituationer og stereotyper.