Lars om Lilholt

Dokumentar

Et langt liv i musikkens tjeneste

Kom tæt på Lars Lilholt, når han fortæller om sit lange liv i musikkens tjeneste, og om de vendepunkter, der har haft betydning for ham som menneske, musiker og sangskriver. Hør også historien om hans største hit til dato, 'Kald det kærlighed', der blev født i afmagt og vrede.
Detaljer
Hør Lars Lilholt fortælle om sit liv i musikkens tjeneste
I dokumentaren ‘Lars om Lilholt’ kan du få et helt unikt indblik i Lars Lilholts liv og karriere – fortalt med forsangerens egne ord. Musikken har altid spillet en helt central rolle i Lars Lilholts liv, og stjernen tager dig med på en musikalsk rejse. I dokumentaren åbner Lars Lilholt nemlig op og fortæller om de afgørende vendepunkter i hans liv som musiker. Som seer bliver du taget med helt ind i turnélivets rutiner med Lars Lilholt Band, og i intime fortællinger fra forskellige hotelværelser kommer du helt tæt på, når den folkelige sanger og sangskriver blandt andet fortæller om sin tidlige forankring i folkemusikken. Dokumentaren byder også på nostalgiske tilbageblik og nye indblik i det musikalske univers – med både gamle hits og helt nyt materiale. Dokumentaren er også en fortælling om Lars Lilholt. Han åbner nemlig også op om sin søgen efter anerkendelse og de personlige udfordringer, der har formet ham som den kunstner, han er i dag. Og her har især musikken formået at hjælpe Lars Lilholt gennem de svære tider. Find alle dokumentarer på TV 2 Play her.
Lars Lilholts største hit: Sådan blev ‘Kald det kærlighed’ til
Du kender med garanti Lars Lilholts helt store hit ‘Kald det kærlighed’, som er en uundværlig del af den danske sangskat. Og i dokumentaren kan du blive klogere på, hvordan det store hit egentlig blev til. Sangen har nemlig en helt særlig historie bag sig, for den er født i både afmagt og vrede. Dokumentaren dykker også ned i, hvilken betydning hittet har haft for Lars Lilholt og ikke mindst dansk musik. Siden sangens udgivelse i 1984 har den formået at skabe forbindelse mellem generationer. Med 'Kald det kærlighed' har Lars Lilholt nemlig formået at skabe en sang, der taler til både unge og gamle. Sangen er blevet et samlingspunkt og et livsbekræftende mødested mellem generationer, der alle kan synge med på den folkekære melodi. Skal du se dokumentaren ‘Lars om Lilholt?’ Med TV 2 Play kan du streame dokumentaren, når du vil.
Kan du ikke få nok af Lars Lilholt?
Er du vild med Lars Lilholt, og kan du slet ikke få nok af den folkekære musiker? Så kan du heldigvis finde indhold på TV 2 Play, der kan give dig endnu flere Lilholt-melodier. Tag for eksempel med til koncerten i Silkeborg fra 2021, hvor Lars Lilholt leverer både nye numre og velkendte klassikere. Og hvem siger, at julekoncerter kun hører december til? På TV 2 Play finder du også en julekoncert med Lars Lilholt og bandet. Alt du skal bruge for at komme i gang med at streame er en TV 2 Play-pakke. Du vælger selv, hvilken der passer bedst til dig og din husstand. Se dine muligheder her.
Om

Lars om Lilholt

Kom tæt på Lars Lilholt, når han fortæller om sit lange liv i musikkens tjeneste, og om de vendepunkter, der har haft betydning for ham som menneske, musiker og sangskriver. Hør også historien om hans største hit til dato, 'Kald det kærlighed', der blev født i afmagt og vrede.