Karen Pirie
Drama
1 sæson
Fra producenterne af Under mistanke kommer serien Karen Pirie, der handler om Storbritanniens næste store stjernedetektiv.
Detaljer
‘Karen Pirie’: Storbritanniens næste store stjernedetektiv
'Karen Pirie' er en britisk dramaserie, der introducerer dig for Storbritanniens næste store stjernedetektiv. Serien tager sit udgangspunkt i et uopklaret mord i St. Andrews, som pludselig bliver emnet i en provokerende podcast. Den frygtløse kriminalassistent Karen Pirie får til opgave at genåbne sagen, men det viser sig hurtigt, at der er nogen, der er ude efter de mordmistænkte. Sagen bliver pludselig skræmmende aktuel. Efterhånden som efterforskningen skrider frem, begynder brikkerne lige så stille at falde på plads. Men da Karen indser, at hun har overset en vigtig detalje, tager sagen en uventet drejning. Mangler du en drama- og krimiserie at kaste dig over? Så er 'Karen Pirie' et oplagt valg. Serien er tilgængelig på TV 2 Play, så du kan streame den, når det passer dig.
Se krimi- og dramaserien ‘Karen Pirie’ med Favorit eller Favorit + Sport
Lyder ‘Karen Pirie’ som en serie, du bare skal se? For at få adgang til den spændingsfyldte serie kræver det enten en Favorit eller Favorit + Sport-pakke til TV 2 Play. Det bedste ved det hele er, at du kan streame 'Karen Pirie', og alt det andet indhold, når det passer dig, og hvor det passer dig. Uanset om du er på farten, i sommerhuset eller bare ligger på sofaen derhjemme, har du altid underholdning lige ved hånden. Med TV 2 Play er du altså sikret timevis af god underholdning, uanset hvor du befinder dig.
‘Karen Pirie’ er en del af BritBox på TV 2 Play
'Karen Pirie' er en del af det store udvalg af britiske film og serier, der er tilgængeligt på TV 2 Play. Når du vælger enten Favorit eller Favorit + Sport-pakken, får du nemlig adgang til BritBox og et væld af britiske film og drama- og krimiserier. Blandt disse finder du også den medrivende 'Karen Pirie'. Med adgang til Britbox kan du eksempelvis se den populære serie 'Broadchurch', der med sit intense plot og stærke skuespil har taget seere verden over med storm. Eller hvad med at se den mystiske 'Signora Volpe'? Og hvis du er til nervepirrende spænding, er 'We Hunt Together' et must-see. Hvis du er klar til at dykke ned i en verden af britisk drama og krimi, er 'Karen Pirie' og de mange andre serier på BritBox det perfekte sted at starte. Prøv Favorit eller Favorit + Sport-pakken her.
Om

Karen Pirie

Fra producenterne af Under mistanke kommer serien Karen Pirie, der handler om Storbritanniens næste store stjernedetektiv.