Ingen så det komme

Dokumentar

OBs sejr over Real Madrid

Alle håbede på det, men havde alligevel ikke helt set det for sig. Efter at have tabt på hjemmebane med 2-3 til Real Madrid - med Michael Laudrup som matchvinder for Madrid - rejser OB til Santiago Bernabeu med udsigt til en spansk fodboldlektion i fjerde runde i Europa Cuppen. Og så sker miraklet. OB vinder 2-0, hvad der præcis var nok til at sende dem videre til næste runde. I programmet medvirker bl.a. Lars Høgh, Morten Bisgaard, Kim Brink og Flemming Toft. I serien 'Ingen så det komme' genopliver TV 2 SPORT disse øjeblikke, der på godt og ondt har brændt sig fast for altid. Genfortalt af dem, der selv var til stede, da begivenhederne udspillede sig.
Detaljer
Det utrolige skete, da OB mødte Real Madrid
I dokumentaren ‘Ingen så det komme’ bliver du taget med på en fodboldrejse, som i dén grad beviser, at der altså godt kan ske mirakler. Kampen mellem OB og Real Madrid vil nemlig blive husket i historiebøgerne. I den første kamp mellem OB og Real Madrid tabte OB 2-3 på hjemmebane. Og det var endda Michael Laudrup, der var matchvinder for det spanske storhold Real Madrid. Men det lod OB sig ikke slå ud af. De vidste dog godt, at de havde en svær opgave foran sig, da de skulle rejse til den spanske hovedstad i fjerde runde i Europa Cuppen. Det var her, miraklet skete. OB, som i den grad var underdogs og blot vant til dansk klubfodbold, trådte ind på grønsværen og leverede en præstation, der fik fodboldverdenen til at spærre øjnene op. De vandt 2-0 mod Real Madrid, og det var mere end nok til at sende dem videre til næste runde. Vær opmærksom på, at ‘Ingen så det komme’ kræver Favorit + Sport-pakken.
OB mod Real Madrid genfortalt af dem, der var der
‘Ingen så det komme’ er din mulighed for at opleve eller gense det historiske opgør mellem OB og Real Madrid – et opgør, der mod alle odds endte med en sejr til OB. Og historien er endda genfortalt af dem, der selv var der. Medvirkende er blandt andre Lars Høgh, Morten Bisgaard, Kim Brink og Flemming Toft, som alle var øjenvidner til den dramatiske kamp. De deler deres personlige oplevelser og tager dig med tilbage til den skæbnesvangre dag, hvor OB skrev sig ind i historiebøgerne. ‘Ingen så det komme’ giver dig mulighed for at opleve de store øjeblikke, som i dén grad har brændt sig fast i hukommelsen hos dem, der var til stede, og dem, der så med hjemme i stuerne.
Se eller gense miraklet i Madrid, når det passer dig
Med TV 2 Play kan du se eller gense den historiske kamp mellem OB og Real Madrid, lige når det passer dig. Det betyder, at du kan streame programmet på dine præmisser. Uanset om du er på farten, sidder i sofaen derhjemme eller har en pause på arbejdet, kan du dykke ned i det utrolige fodboldmirakel, der udspillede sig, da OB mødte Real Madrid.
Kan du ikke få nok af Real Madrid?
Hvis du er en ægte fodboldentusiast, der ikke kan få nok af Real Madrid, så er TV 2 Play stedet for dig. Med TV 2 Play får du nemlig adgang til masser af fodbold. Med Favorit + Sport-pakken kan du følge med Real Madrids jagt på endnu en titel i La Liga. TV 2 Play er din direkte adgang til alt det bedste fra fodboldens verden – lige når det passer dig.
Om

Ingen så det komme

OB skabte en kæmpesensation, da de mirakuløst vandt 2-0 ude mod Real Madrid. Kom helt tæt på kampen i denne dokumentar.