Hercule Poirot
Krimi & Spænding
13 sæsoner
Britisk krimiserie med Agatha Christies belgiske privatdetektiv Hercule Poirot, som rusker op i de mysterier, han møder på sine rejser.
Detaljer
Prøv ‘Hercule Poirot’, hvis du elsker britisk krimi
Hvis du er vild med britisk krimi, vil du helt sikkert også elske serien 'Hercule Poirot'. Serien er baseret på Agatha Christies populære romaner om den belgiske detektiv Hercule Poirot. Med sin helt særlige evne til at løse de mest indviklede mysterier er Hercule Poirot blevet en af de mest ikoniske figurer inden for krimigenren. I serien følger du Hercule Poirot, der med sit karakteristiske mustache og skarpe blik løser en række forskellige mysterier – alt fra mord og forsvundne personer til uforklarlige dødsfald. Serien er kendt for sine komplekse plots og for sin evne til at skildre det britiske samfund i flere forskellige historiske perioder. Og det er med til at tilføje et ekstra lag af dybde og autenticitet til historierne. Hercule Poirot er en serie, der fanger hele essensen af den britiske krimigenre. Så hvis du er vild med britisk krimi, er 'Hercule Poirot' helt sikkert en serie, du skal se på TV 2 Play. Vær opmærksom på, at serien kræver adgang til Favorit eller Favorit + Sport-pakken.
Se 13 sæsoner af ‘Hercule Poirot’ på TV 2 Play
Serien, der er baseret på Agatha Christies populære romaner, byder på hele 13 sæsoner fyldt med mysterier, intriger og uforudsigelige plots. I løbet af de mange sæsoner tager den ikoniske, belgiske detektiv dig gennem en række komplekse kriminalgåder. Hver sæson byder på nye udfordringer for Hercule Poirot, og du vil hurtigt blive fanget af de komplekse og indviklede plots. TV 2 Play giver dig muligheden for at streame sæsonerne af 'Hercule Poirot', når det passer dig. Er du typen, der elsker at binge-watche en hel sæson på én gang? Eller foretrækker du at nyde hvert afsnit i dit eget tempo? Uanset hvad du er mest til, har du muligheden for at dykke ned i alle 13 sæsoner af 'Hercule Poirot' her på TV 2 Play. Hvis du er vild med britisk krimi og elsker at blive udfordret af indviklede mysterier, er 'Hercule Poirot' på TV 2 Play et must-see.
Få adgang til meget mere britisk krimi med BritBox
Når du vælger Favorit eller Favorit + Sport-pakken på TV 2 Play, får du ikke kun adgang til den spændende krimiserie 'Hercule Poirot'. Du får også adgang til hele BritBox-universet, der er spækket med britisk krimi af højeste kvalitet. BritBox byder på et væld af krimiserier, der alle venter på din opdagelse. Du kan eksempelvis se eller gense ‘Kriminalkommissær Barnaby’, der byder på klassisk detektivdrama, når det er bedst. Du får også adgang til nyere krimiserier som ‘Rillington Place’, ‘The Long Call’ og ‘River’. Med Favorit eller Favorit + Sport-pakken kan du streame 'Hercule Poirot' og mange andre krimiserier, når det passer dig. Britisk krimi har aldrig været mere tilgængeligt.
Om

Hercule Poirot

Britisk krimiserie med Agatha Christies belgiske privatdetektiv Hercule Poirot, som rusker op i de mysterier, han møder på sine rejser.