Henry Danger

SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Børn
5 sæsoner
13-årige Henry Hart får job som håndlangeren 'Faredrengen' for superhelten Kaptajn Mand. Efter at have lovet at holde sin identitet hemmelig må Henry nu til at leve et dobbeltliv.
Detaljer
Send familiens mindste på superhelte-eventyr med ‘Henry Danger’
I ‘Henry Danger’ er superhelte og hemmelige identiteter en del af dagligdagen. I seriens centrum kan du møde 13-årige Henry Hart. Han er en helt almindelig dreng med en meget ualmindelig hemmelighed. Henry får nemlig job som håndlanger for byens lokale superhelt Kaptajn Mand. Med det nye job følger også et løfte om at holde sin nye identitet hemmelig. Det fører Henry ind i et liv fyldt med hemmeligheder og et konstant dobbeltliv. Det stiller krav, for hvordan skal man bekæmpe kriminalitet som superhelt og samtidig få skole, familie og venner til at gå op? I ‘Henry Danger’ kan familiens mindste få lov til at drømme sig ind i en verden, hvor dét at leve et dobbeltliv som superhelt er en del af dagligdagen. Og hvem drømmer ikke om at være superhelt? Stream ‘Henry Danger’ med en valgfri TV 2 Play-pakke. Vær dog opmærksom på, at serien kræver tilkøb af SkyShowtime.
‘Henry Danger’ er en prisvindende serie for børn
'Henry Danger' har faktisk høstet flere nomineringer og vundet adskillige priser. Med sin blanding af humor, action og eventyr har 'Henry Danger' formået at fange manges hjerter – både hos de lidt mindre og de lidt større. 'Henry Danger' har opnået flere nomineringer til Kids' Choice Awards i 2017, og i 2020 blev serien endda kåret som 'Yndlings tv-program for børn' ved det prestigefyldte awardshow. Det understreger seriens evne til at underholde de yngste seere. I 2018 vandt serien to priser ved Muahs priser for 'Bedste makeup' og 'Bedste hårstyling'. Det er priser, der er med til at anerkende det dygtige team bag kameraet, der også bidrager til at bringe liv til den farverige eventyrverden i ‘Henry Danger’.
Stream ‘Henry Danger’ og meget mere Nickelodeon-indhold på TV 2 Play
Er du klar til at dykke ned i superheltenes verden med 'Henry Danger'? Alt det kræver er, at du tilkøber adgang til SkyShowtime. Heldigvis får du ikke bare adgang til de mange sæsoner af ‘Henry Danger’. Med adgang til SkyShowtime har du et udvalg af Nickelodeon-underholdning lige ved hånden, som med garanti kan underholde de mindste i husstanden. Og med din TV 2 Play-pakke får du også adgang til Oiii-universet, der byder på indhold for hele familien. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot tilkøbe SkyShowtime til den TV 2 Play-pakke, der passer dig bedst, og så er du klar til at streame 'Henry Danger' og meget mere Nickelodeon-indhold.
Om

Henry Danger

13-årige Henry Hart får job som håndlangeren 'Faredrengen' for superhelten Kaptajn Mand. Efter at have lovet at holde sin identitet hemmelig må Henry nu til at leve et dobbeltliv.