Death in Paradise
Krimi & Spænding
11 sæsoner
Tag med til Caribien, hvor sandet ikke er det eneste, der er brandvarmt - det er mordsagerne også.
Detaljer
Tag med til Caribien i ‘Death in Paradise’
‘Death in Paradise’ er et britisk-fransk krimidrama, der foregår i det billedskønne og solbeskinnede Caribien. Her er sandet hvidt, havet azurblåt og temperaturen altid høj. Men paradisets idyl bliver hurtigt brudt af mørke mordsager. I seriens centrum står den engelske detektiv Richard Poole, der er sendt til øen for at løse en enkelt mordsag. Men hvad der skulle have været en kort tur, bliver pludselig til en permanent udstationering. Poole, der føler sig mere tilpas i det kølige britiske klima, må nu navigere i det caribiske ø-liv, mens han løser øens komplekse – og ofte bizarre – mordgåder. ‘Death in Paradise’ kombinerer det bedste fra to verdener: Den klassiske britiske krimi med den caribiske ø-vibe. Gådefulde mord, skarpt detektivarbejde og uvetende plot twists er kombineret med afslappet ø-liv og farverige personligheder. Serien tager dig med på en rejse til et paradis, hvor mordmysterierne er mindst lige så varme som tropesolen. Så tag med til Caribien i ‘Death in Paradise’. Her er der garanti for sol, strand og spænding i seriens mange sæsoner. Find en TV 2 Play-pakke, der passer dig og din husstand, og kom i gang med at streame med det samme. Bemærk, at ‘Death in Paradise’ kræver et abonnement med BritBox inkluderet – enten Favorit eller Favorit + Sport.
Mød skuespillerne i den populære ‘Death in Paradise’-serie
‘Death in Paradise’ er fyldt med farverige karakterer, der hver især bringer noget unikt til serien. I løbet af seriens mange sæsoner kan du blandt andet stifte bekendtskab med skuespillere som: Ben Miller Sara Martins Danny John-Jules Gary Carr Don Warrington Selwyn Patterson Élizabeth Bourgine Kris Marshall Og mange flere. Hver sæson byder på nye ansigter og spændende plot twists, der kun gør 'Death in Paradise' til en endnu mere fængende serie.
Gå på opdagelse i hele BritBox-udvalget
Hvis du er en vaskeægte fan af britiske film og serier, så vil du elske at gå på opdagelse i hele BritBox-udvalget på TV 2 Play. Foruden ‘Death in Paradise’ finder du nemlig et skatkammer fyldt med britisk kvalitetsunderholdning. Hvis du er til nervepirrende mysterier, så vil du helt sikkert sætte pris på klassikere som ‘Inspector Morse’ og 'Kriminalkommissær Barnaby’. De ikoniske serier vil begge tage dig med på intense efterforsikringer. Men BritBox er ikke kun for krimielskere. Hvis du er til drama, så vil du også finde et væld af nye serier, og hvis du trænger til et godt grin, så er der også masser af britiske komedieserier, der kan give dig et smil på læben. Gå på opdagelse i BritBox-udvalget, og lad dig underholde af britisk kvalitets-tv, når det er bedst.
Om

Death in Paradise

Tag med til Caribien, hvor sandet ikke er det eneste, der er brandvarmt - det er mordsagerne også.