City singler - Gammel vin på nye tasker

Musik & Events

10-års jubilæumsshow - del 2

Trine, Kaya og Anne Sofie tager dig med på en rutsjetur gennem deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte liv i City Singlers 10-års jubilæumsshow.
Detaljer
Se sjove sketches i ‘City singler’
I ‘City singler’ tager den kvindelige kvartet Trine Gadeberg, Anne Louise Hassing, Anne Sofie Espersen og Kaya Brüel dig med på en rutsjebanetur gennem deres kiksede, smukke og uperfekte liv. Faktisk startede ‘City singler’ som en såkaldt kvindelig kvartet tilbage i 2010, og siden det første show, der både blev en succes blandt publikum og anmeldere, har der været premiere på hele fire fortsættelser. Og senest ‘Gammel vin på nye tasker’ fra 2019, der faktisk er trioens 10-års jubilæumsshow. I lige netop dette show kan du dog ikke finde skuespiller Anne Louise Hassing, da hun grundet rygproblemer desværre ikke kunne tage del med de øvrige singler. Kvindernes mange forestillinger er blevet betegnet som en slags blanding af ‘Sex and the City’ og ‘Ørkenens sønner’, og idéen bag konceptet bunder i kvindelivets mange humoristiske og ironiske aspekter, som de karismatiske kvinder inddrager seerne i på bedste manér. Og der er skruet op for både sketches, sange og en hel del selvironi. I jubilæumsshowet dykker Trine Gadeberg, Anne Sofie Espersen og Kaya Brüel ned i sketches om alder, problemer som bonusmor og dovne mænd på sofaen. Kvinderne er heller ikke blege for at lave vittigheder om både menstruation, dårlig sex og hængepatter, og alt dette er akkompagneret af revynumre, flotte kostumer og indslag på storskærme. Deres sangtekster er kreative, sjofle, friske og provokerende, og showet lover desuden et gensyn med gamle sangklassikere fra tidligere forestillinger. Se jubilæumsshowet her på TV 2 Play med den pakke, der passer dig bedst. Prøv TV 2 Play her.
Se ‘City singler’ og mange andre shows på TV 2 Play
Hvis du er vild med grovkornet, musikalsk satire, der graver i kvinders hverdagsproblematikker, er ‘City singler’ helt sikkert noget for dig. Du vil med garanti føle genkendelighed, skraldgrine mange gange undervejs og sidde med et stort smil på læben, når showet er slut. På TV 2 Play kan du se ‘City singler’ lige præcis, når det passer dig, og du kan tilmed streame forestillingen på alle enheder i dit hjem. Og hvis ikke, du allerede har et abonnement, kan du med en Basis-pakke prøve tjenesten gratis i 14 dage. TV 2 Play udgiver nyt indhold hver eneste dag, og du kan også finde en række øvrige shows, som du kan kaste dig over - måske når du har set eller genset singlernes show. Hvis du er vild med revy, så kan du eksempelvis udforske: ‘Cirkusrevyen’ ‘Ørkenens sønner’ ‘Hjørring Revyen’ Du finder alle underholdningsprogrammer her. TV 2 Play har noget for hele husstanden. Du finder både dragende dokumentarer, fiktionsserier, der altid kan klare et gensyn, og livsstilsprogrammer, hvor snigpremierer er kærkomne. Gå på opdagelse på TV 2 Play, og stream dine favoritter.
Om

City singler - Gammel vin på nye tasker

Trine, Kaya og Anne Sofie tager dig med på en rutsjetur gennem deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte liv i City Singlers 10-års jubilæumsshow.