Chicago Fire
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Krimi & Spænding
2 sæsoner
De modige brandmænd, redningshold og ambulancefolk fra Chicago Firehouse 51 skaber ubrydelige bånd, mens de kæmper for at redde deres by fra farer.
Detaljer
Kom med de modige folk fra ‘Chicago Fire’ på vagt
I ‘Chicago Fire’-serien bliver du som seer inviteret med ind i hjertet af Chicago Firehouse 51 – en brandstation, der er hjemsted for en gruppe af de mest modige og hengivne brandmænd, redningsfolk og ambulancereddere. Hverdagsheltene sætter altid ofrenes sikkerhed før deres egen, og de har et urokkeligt mod og en dybfølt dedikation til deres by, når de navigerer gennem hverdagens udfordringer. Hver dag står de ansigt til ansigt med farens flammende øjne og kæmper mod de uforudsigelige situationer, der truer byen. Men det er ikke kun farer i de ydre omstændigheder, der udfordrer dem. Interne stridigheder, skyldfølelser og sorg rammer også stationen, og det skaber sprækker i deres bånd. Lyder ‘Chicago Fire’ som en serie, du bare skal se? Så tag med på vagt med de modige folk, og oplev en verden, hvor heltemod, venskab og medmenneskelighed brænder lige så lystigt som flammerne selv.
Stream alle sæsoner af ‘Chicago Fire’, når du vil
Med en TV 2 Play-pakke og tilkøb af SkyShowtime har du mulighed for at dykke ned i alle sæsoner af ‘Chicago Fire’ – lige når det passer dig. Du bestemmer nemlig selv tid og sted for dine streamingoplevelser – uanset om det er en stille søndag derhjemme på langs, en lang togrejse eller en sen nattetime, hvor søvnen lader vente på sig. Så sæt dig godt til rette, og lad flammerne fra ‘Chicago Fire’ oplyse din skærm, når du ønsker det. Du kan endda også tage dit abonnement hos TV 2 Play med dig i hele EU. Det betyder, at du altid har adgang til en verden af underholdning – selv når du er på ferie.
Gå på opdagelse i SkyShowtime
Foruden ‘Chicago Fire’ åbner SkyShowtime op for en verden af underholdning, der bare venter på at blive udforsket. Her finder du nemlig et stort udvalg af film og serier, der kan fange enhver smag og interesse. Du finder alt fra højtflyvende action i ‘Top Gun’ til spændende dramaserier som ‘Django’. Uanset om du er til romantik, action, drama eller komedie, finder du det på SkyShowtime. Med TV 2 Play kan du nemt gå på opdagelse i det store udvalg, når det passer dig. Så hvad venter du på? SkyShowtime er din billet til et univers af god underholdning. Vær opmærksom på, at SkyShowtime kræver tilkøb.
Om

Chicago Fire

De modige brandmænd, redningshold og ambulancefolk fra Chicago Firehouse 51 skaber ubrydelige bånd, mens de kæmper for at redde deres by fra farer.