Camilla Martin på glatis

Sport
1 sæson
Camilla Martin tilbringer en dag sammen med nogen af de danske vintersportsstjerner. Hun finder ud af, hvad der driver dem til at dyrke en sportsgren langt fra danske sportstraditioner og tit under svære forhold uden opbakning.
Detaljer
Skal du med på glatis sammen med Camilla Martin?
I programmet ‘Camilla Martin på glatis’ kommer den tidligere stjerne indenfor dansk badminton bogstaveligt talt på glatis. I tre forskellige programmer tilbringer Camilla nemlig dagen sammen en række danske vintersportsstjerner. I programmerne søger Camilla Martin svar på, hvad der driver atleterne til at dyrke deres forskellige sportsgrene. Fælles for både ishockey, curling og speedskating er nemlig, at de ligger en anelse længere væk fra de traditionelle danske sportstraditioner og er uden bred opbakning. Du kan eksempelvis se med, når Camilla Martin møder Malene Frandsen og Kristine Melberg Hansen, der begge er kvindelige ishockeyspillere og OL-deltagere, til en snak på isen. De får også lokket Camilla til at lære lidt mere om ishockey. I programserien kan du også se Camilla Martin komme på glatis, når hun mødes med curling-søstrene Madeleine og Denise Dupont til en snak om den tekniske sport. Og det bliver ikke bare ved snak, for de to søstre forsøger også at lære Camilla at curle. Eller hvad med at se med, når programmet besøger Stefan Due Schmidt, der speedskater i Inzell? Programserien giver et indblik i atleternes passion for vintersporten og ikke mindst de udfordringer, de møder. Og så får du også lov til at opleve Camilla Martin prøve kræfter med de forskellige vintersportsgrene. Stream programserien, når det passer dig med pakken Favorit + Sport på TV 2 Play.
Stream ‘Camilla Martin på glatis’, hvor og når det passer dig
Med TV 2 Play bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du gerne vil trykke på play. Du kan nemlig se dine favoritprogrammer, uanset hvor du er – om det er på farten eller derhjemme spiller ingen rolle. Du kan nemlig streame på alle dine enheder. Faktisk har du også mulighed for at tage TV 2 Play med på ferie i hele Europa. Smartere bliver det ikke at streame. Kom i gang med at streame programserien ‘Camilla Martin på glatis’ med det samme, eller gem programmet til et tidspunkt, der passer dig.
Vil du gerne se endnu mere sport?
Har du set programmet ‘Camilla Martin på glatis’, og vil du gerne se endnu mere sport? Hvis du er vild med al slags sport, så finder du et stort udvalg af forskellige sportsgrene, som du kan kaste dig over. Med en TV 2 Play-pakke får du nemlig både adgang til live-sport, højdepunkter, studier og dokumentarer. Du skal bare være opmærksom på, at al sport kræver TV 2 Play-pakken Favorit + Sport. Det bedste af det hele er, at du selv bestemmer, hvor og hvornår du gerne vil streame din favoritsport. Hvilken sportsgren er du mest til? Gå på opdagelse i alt sport på TV 2 Play her.
Om

Camilla Martin på glatis

Camilla Martin tilbringer en dag sammen med nogen af de danske vintersportsstjerner. Hun finder ud af, hvad der driver dem til at dyrke en sportsgren langt fra danske sportstraditioner og tit under svære forhold uden opbakning.