Blackout
Krimi & Spænding
1 sæson
En sabotage gør, at hele Belgien står uden elektricitet. Samtidig står landets statsminister, Annemie Hillebrand, i overfor et svært dilemma.
Detaljer
Få masser af krimi og spænding i ‘Blackout’
C More-serien ‘Blackout’ kombinerer politisk drama med nervepirrende spænding. En sabotageaktion i Belgien sender landet ud i totalt mørke – helt uden elektricitet. Hvem står bag handlingen, og hvad er deres plan? Det er op til Michael Dendochner, der er afdelingschef for antiterrorenheden, at finde ud af, før det er for sent. Midt i strømafbrydelsens kaos i ‘Blackout’ står Belgiens statsminister Annemie Hillebrand overfor et hjerteskærende dilemma. Hendes datter er nemlig blevet kidnappet, og statsministeren er blevet stillet et ultimatum – hvis du tænder lyset, så dør din datter. Det umulige dilemma sætter statsministeren i gang med en kamp for at redde sin datter. Er du nysgerrig efter at se, om Michael får opklaret årsagen til sabotagen, og vil du se Annemie kæmpe for at få sin kidnappede datter tilbage? Så skal du tage med en tur ind i mørket i ‘Blackout’-serien med din TV 2 Play-pakke.
Er du stor fan af spænding?
Kan du også godt lide at streame film og serier, der får dig til at sidde helt ude på kanten af stolen – ligesom ‘Blackout’? Så er du landet det rette sted. For på TV 2 Play finder du et væld af både film og serier, der får dit hjerte til at banke en smule hurtigere og dine hænder til at klemme en anelse hårdere om fjernbetjeningen. Blandt de mange forskellige film og serier i spændingskategorien finder du ‘Blackout’, der er fyldt med spænding fra start til slut. Men udvalget er enormt, og du finder alt fra velkendte klassikere til helt nye favoritter. Det er din garanti for timevis af spændende underholdning. Sæt dig godt til rette i sofaen, find popcornene frem, og gå i gang med at udforske det store udvalg af spændingsfyldte film og serier på TV 2 Play.
TV 2 Play giver dig adgang til et stort udvalg af film og serier fra C More
Kan du ikke få nok af film og serier? Med en TV 2 Play-pakke får du adgang til et stort univers fyldt med film og serier fra C More – og det gælder, uanset om du vælger Basis, Favorit eller Favorit + Sport direkte hos TV 2 Play. Du kan vælge mellem omkring 850 internationale og nordiske film fra C More – heriblandt ‘Blackout’. Udover film kan du også gå på opdagelse i hele serie-universet. Her kan du eksempelvis kaste dig over ‘Estonia’, ‘Fargo’ eller ‘Gangs of London’. Du vælger helt selv.
Om

Blackout

En sabotage gør, at hele Belgien står uden elektricitet. Samtidig står landets statsminister, Annemie Hillebrand, i overfor et svært dilemma.