Bamse og Vennerne

Musik & Events
Et fritidsprojekt endte som et af Danmarks bedst sælgende bands med over tre mio. solgte plader. Se hele historien om Bamses Venner.
Detaljer
Se hele historien om Bamses Venner på TV 2 Play
Her på TV 2 Play kan du dykke ned i historien om Danmarks folkekære band – Bamses Venner. For hvordan startede det hele, og hvordan blev et fritidsprojekt mon forvandlet til et af landets mest ikoniske og bedst sælgende bands med over tre millioner solgte plader? Det kan du få svaret på i dokumentaren ‘Bamse og Vennerne’. I dokumentaren kommer du med bag kulissen – lige fra de spæde skridt til de største hits. Du kommer med på en nostalgisk tur gennem tiden, og du får indblik i, hvordan venskab, musik og en helt unik lyd gjorde Bamses Venner til folkekære ikoner elsket landet over. Dokumentaren byder på interviews, optagelser og øjeblikke, der alle har været med til at forme Bamses Venner og gøre bandet til et bærende element i dansk musikhistorie. Sæt dig godt til rette, klik play og lad ‘Bamse og Vennerne’ rulle over skærmen. Programmet giver et helt unikt kig ind i, hvordan bandet er blevet en uomgængelig del af dansk kulturarv. Lyder det som en dokumentar, du skal se?
Se eller gense historien om Bamses Venner
Med en TV 2 Play-pakke kan du se eller gense historien om Bamses Venner i dokumentaren ‘Bamse og Vennerne’. Og det bedste af det hele er, at du selv bestemmer, hvor og hvornår du gerne vil streame. Er det en lørdag aften hjemme i sofaen, du gerne vil se mere til Bamses Venner, eller er det mens, du er på farten? Det er altså dig, der bestemmer, hvornår og hvor du trykker på play-knappen. Hvis du slet ikke kan få nok af Bamses Venner, så kan du også se koncerten ‘I en lille båd der gynger’. Her bliver Flemming Bamse Jørgensen hyldet af kendte sangere og Bamses gamle band til en rørende koncert i Aarhus Musikhus.
Hyld Bamses Venner og mange andre artister med TV 2 Play
På TV 2 Play kan du ikke bare se dokumentaren ‘Bamse og Vennerne’, men du har også mulighed for at udforske en bred vifte af musikprogrammer, der hylder alle dine yndlingskunstnere. Er du fan af Dolly Parton? Så kan du streame ‘Dolly Parton: Here I am’. Du kan også få et indblik i Lars Lilholts liv i dokumentaren ‘Lars om Lilholt’. Eller hvad med at blive klogere på Brødrene Olsen i 'Brødrene Olsen: To brødre - en karriere’? Hvis du elsker musik, dokumentarer eller en blanding af begge dele, så er TV 2 Play stedet for dig. Stream, når det passer dig, og vælg mellem mange musikalske oplevelser og portrætter.
Om

Bamse og Vennerne

Dansk tv-koncert fra 2011.