ATP-tennis
Tennis

I går 13.30 • Rune-Fils, kvartfinale, Hamborg

Holger Rune, Alexander Zverev, Sebastian Baez og Francisco Cerundolo er blot nogle af de topspillere, der er klar til at give den gas på grusbanerne i Hamborg.
Detaljer
Med TV 2 Play kan du se ATP-tennis live fra første række
ATP-tennis byder på en verden af spænding, passion og helt utrolige præstationer. Og enhver tennis-fan vil sikkert gerne følge med i ATP-tennis live. Her har du nemlig mulighed for at være vidne til kraftfulde slag, strategiske manøvrer og intense øjeblikke, som spillet byder på. Med en TV 2 Play-pakke har du heldigvis mulighed for at se ATP-tennis live. Alt det kræver er pakken Favorit + Sport, og så kan du se et udvalg af tennisturneringer. Live ATP-tennis er din mulighed for at heppe på din favorit – lige nu og her. Måske der bliver skrevet historie på tennisbanen?
Se ATP-tennis live, eller gense kampene, når det passer dig
Er du en ægte tennis-entusiast, og vil du ikke gå glip af et eneste slag? Med en pakke til TV 2 Play kan du heldigvis se ATP-tennis live og fange hvert eneste øjeblik, som om du selv var til stede. Du kan selv vælge, hvilke turneringer du gerne vil sidde klar ved skærmen til. Hvilken tennisstjerne holder du mon med? På TV 2 Play kan du se ATP-tennis live, men faktisk har du også mulighed for at gense udvalgte kampe, når det passer ind i dit program. Måske vil du gerne genopleve et særligt spændende øjeblik, eller måske gik du bare glip af en live-kamp? Faktisk har du også mulighed for at dykke ned i udvalgte højdepunkter, hvis du bare gerne vil have en hurtig opdatering. Du bestemmer. Prøv TV 2 Play i dag, og kom i gang med at se ATP-tennis live. Vær dog opmærksom på, at det kræver pakken Favorit + Sport.
Find både live ATP-tennis og WTA-tennis på TV 2 Play
Hvis du er en sand tennisfan og ikke kan få nok af spændingen på tennisbanen, så er TV 2 Play stedet for dig. Her har du nemlig ikke bare mulighed for at se ATP-tennis live, men du kan også kaste dig over live-kampene i WTA-turneringen. Drømmer du om at kunne følge med i begge verdener af tennis i topklasse? Med TV 2 Play er du altså altid sikret en plads ved de helt store tennisbegivenheder. Prøv TV 2 Play, og få tennis på skærmen derhjemme. Du vælger selv, om du vil se live-kampe eller nøjes med et højdepunkt eller en genudsendelse. Se hele tennis-universet på TV 2 Play her.
Om

ATP-tennis

Glæd dig til at opleve nogle af sportens absolutte superstjerner, når vi viser masser af tennis fra ATP-turneringen.