1923
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Drama
1 sæson
I Montana, USA, følger vi år 1923-generationen af Dutton-familien i deres kamp for ranchen og for at holde slægten samlet gennem en hård tid i USA med pandemier, historisk tørke, alkoholforbud og den store depression. Forhistorien til 'Yellowstone' og efterfølgeren til ’1883’.
Detaljer
Følg familien Dutton kæmpe på ranchen i ‘1923’-serien
‘1923’ er en serie, der inviterer dig ind i 1923-generationen af familien Dutton, som lever i det barske landskab i Montana. Det er her, de kæmper for at bevare deres ranch og holde sammen på familien i en af de mest udfordrende perioder i amerikansk historie. Tørken er ved at suge al liv ud af jorden, og der raser samtidig en pandemi. Begge dele truer med at rive alt væk, som familien Dutton har kært. Midt i al kaosset forsøger Dutton-familien at navigere i en tid med alkoholforbud og den store depression, som ramte Montana længe før Wall Street-krakket i 1929. Serien ‘1923’ giver et indblik i en tid, der formede mange af de udfordringer, du også kender i dag. Familien kæmper for at holde fast i deres værdier og traditioner, mens verden omkring dem forandrer sig i et hastigt tempo. Du bliver vidne til familiens kamp for at overleve og bevare deres livsstil – trods den store modgang, der møder dem.
Mød Harrison Ford i hovedrollen i ‘1923’
I ‘1923’-serien kan du møde Hollywood-legenden Harrison Ford i hovedrollen. Han er blandt andet kendt for sine ikoniske roller i film som ‘Star Wars’ og ‘Indiana Jones’. Ford, der aldrig skuffer med sit intense skuespil, giver liv til en karakter, der er nødt til at navigere gennem en af de mest udfordrende perioder i amerikansk historie. I '1923' ser du ham kæmpe mod både naturens og samfundets udfordringer i et forsøg på at bevare familiens ranch og holde sammen på familien. Du kan også møde skuespillere som Helen Mirren, Brandon Sklenar, Julia Schlaepfer og mange flere.
‘1923’ er en del af et populært serieunivers
'1923' er er en del af et populært serieunivers, der strækker sig over flere generationer og tidsperioder. Den fascinerende serie er dybt forankret i den amerikanske historie og kultur, og den er en vigtig midterbrik i et større billede. Serien '1923' er nemlig forhistorien til den populære serie 'Yellowstone'. Det er altså i ‘1923’, du får indblik i, hvordan Dutton-familien blev til den familie, du kender fra ‘Yellowstone’. Faktisk er ‘1923’-serien også en efterfølger til ‘1883’, hvor du kan følge Dutton-familiens rejse til Montana.
Se ‘1923’ og mange andre serier med SkyShowtime
Hvis ‘1923’ lyder som en serie, du bare skal se, kræver det, at du tilkøber SkyShowtime til din TV 2 Play-pakke. Heldigvis er det nemt at tilkøbe, og du vælger selv, hvilken TV 2 Play-pakke der passer bedst til dig og din husstand. SkyShowtime er din billet til et hav af film og serier fra de største filmstudier i verden. Du får adgang til underholdning fra giganter som Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon og DreamWorks. Her finder du underholdning i et hav af forskellige genrer – for både store og små. Se, hvad SkyShowtime har at byde på.
Om

1923

I Montana, USA, følger vi år 1923-generationen af Dutton-familien i deres kamp for ranchen og for at holde slægten samlet gennem en hård tid i USA med pandemier, historisk tørke, alkoholforbud og den store depression. Forhistorien til 'Yellowstone' og efterfølgeren til ’1883’.