Underverden

Action
1 t. 48 min
2017
Frarådes børn under 15 år
Zaid (Dar Salim) nyder tilværelsen som succesrig hjertekirurg med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der desperat beder om penge, men Zaid afviser ham. Da Yasin bliver fundet død, bliver Zaid besat af at finde gerningsmanden i underverdenen.
Detaljer
Tag med Dar Salim på hævnmission i ‘Underverden’
I ‘Underverden’ kommer du med på en nervepirrende hævnmission, når den anerkendte hjertekirurg Zaid (Dar Salim) pludselig finder sig selv midt i Københavns mørke underverden. Zaid lever et privilegeret liv med en god karriere, en dyr lejlighed og en gravid kæreste. Hans idylliske og stabile tilværelse bliver dog hurtigt vendt på hovedet, da hans lillebror, Yasin, pludselig dukker op i et desperat forsøg på at låne penge. Kort tid efter bliver han fundet død, og det bliver starten på Zaids brændende ønske om retfærdighed. Han bliver besat af at finde frem til gerningsmanden og begiver sig ud på en farlig mission i underverdenens labyrint af kriminalitet og hierarki. Find en TV 2 Play-pakke, der passer dig, og gør klar til at streame ‘Underverden’.
Lad dig opsluge af ‘Underverden’ og mange flere actionfilm
Når du har ladet dig rive med af den intense og nervepirrende film ‘Underverden’, så vil du med garanti være klar på mere action. Og så er det heldigt, at TV 2 Play har et stort udvalg af actionfilm, der kan holde dig på kanten af sofaen – præcis ligesom ‘Underverden’. Du kan eksempelvis dykke ned i det hæsblæsende politidrama i ‘Shorta’, hvor en simpel patrulje i ghettoen tager en uventet drejning. Måske er du mere i humør til at dykke ned i den mørke og brutale verden af narkotikahandel med 'American Sicario'. Her får du en rå og realistisk skildring af den blodige krig mod narko. Uanset hvad du er i humør til at se, så er der masser af spænding at finde på TV 2 Play. Så gør dig klar til at blive opslugt af action, adrenalinkick og nervepirrende øjeblikke.