Peddersen & Findus - Glemligheder

Børnefilm
1 t. 8 min
2009
Tilladt for alle
Sort uheld bliver startskuddet til et helt nyt eventyr med Peddersen og Findus. Peddersen får hukommelsestab, og pludselig er gode råd dyre. Genfortællingen af små eventyr er måske den eneste måde, hvorpå Peddersen kan få hukommelsen tilbage.
Detaljer
Peddersen får hukommelsestab, og Findus hjælper til
I børnefilmen ‘Glemligheder’ med Peddersen og katten Findus kommer du igen på eventyr med de to elskede figurer. Peddersen, den gamle, gnavne mand, og Findus, den sprælske kat, står nemlig overfor en udfordring, som de ikke har mødt før. Peddersen har fået hukommelsestab, og pludselig er gode råd dyre. Gamle Peddersen kan pludselig ikke huske noget. Det sorte uheld rammer ham fra den ene dag til den anden. På en helt almindelig dag kan han hverken huske, hvem han er, eller hvad han laver. Det er en skræmmende situation både for Peddersen og katten Findus, der begge er noget forvirrede og fortvivlede over hukommelsestabet. Men den talende kat Findus kommer Peddersen til undsætning, og det er nu op til den sprælske kat at hjælpe den glemsomme ven. Findus begynder at genfortælle små eventyr til Peddersen fra deres fælles liv sammen. Findus håber, at det kan være med til at bringe Peddersens hukommelse til live igen, men det er en svær opgave. Tror du, at Findus kan hjælpe Peddersen med at kunne huske igen?
Er du vild med Peddersen og Findus?
Peddersen og Findus er et populært makkerpar blandt børn, og på TV 2 Play finder du et væld af film med de to, som du bare kan kaste dig over. Udover ‘Glemligheder’ har du med en TV 2 Play-pakke nemlig også adgang til: Peddersen & Findus - Fornemt besøg Peddersen & Findus - Det kattens år Peddersen & Findus - Den lille drillepind Peddersen & Findus - Findus Flytter Hjemmefra Peddersen og Findus - Den bedste jul nogensinde Med Peddersen og Findus er det aldrig kedeligt, for med de to venner er der lagt op til mange sjove, lærerige og hjertevarme eventyr – for både store og små. Makkerparret Peddersen og Findus har en helt særlig evne til at gøre hverdagens små problemer og udfordringer til store eventyr. Hvis Peddersen og Findus også er et hit hjemme hos dig, så er der masser af gode film at kaste sig over på TV 2 Play.
Stream Peddersen og Findus og flere børnefilm på TV 2 Play
På TV 2 Play finder du et stort udvalg af indhold, der kan samle hele familien foran skærmen – udover film med Peddersen og Findus. Du kan udforske alle film her, hvor der er flere film for hele familien iblandt. Når familien er samlet hjemme i stuen, er det også oplagt at gå på opdagelse i udvalget af underholdningsprogrammer, som både er sjove for store og små. Eller hvad med at dykke ned i Oiii-universet, hvor du finder masser af børnevenligt indhold for de helt små? På TV 2 Play finder du altså masser af indhold for børn – samlet ét sted.