Offside

Komedie
1 t. 40 min
2006
Tilladt for alle
Fodboldholdet Stenfors BK har haft et elendigt år og risikerer at ryge ned i syvende division. Holdlederen Anders indser, at der skal ske noget drastisk for at redde klubben. Løsningen bliver at hyre en britisk, tidligere professionel spiller, som viser sig at være en drukkenbolt.
Detaljer
‘Offside’ kalder alle fodboldelskere
‘Offside’-filmen handler om en gruppe midaldrende mænd, der spiller fodbold for fodboldholdet Stenfors BK. Fodboldholdet har dog set bedre dage. Spillerne har en gennemsnitsalder på over 40 år, og holdet er tæt på at ryge helt ned i syvende division. Holdlederen Anders er dog fast besluttet på at redde holdet, og derfor tager han en beslutning om at tilkalde en tidligere fodboldstjerne til holdet. Det virker måske som en meget god plan, men den tidligere fodboldstjerne er ikke helt, som han plejer at være. Alkoholproblemer præger hans hverdag, og han har ingen umiddelbar lyst til at ændre på sin skæbne. Planen om at hjælpe fodboldholdet viser sig derfor at blive en større udfordring for Anders, end han havde regnet med. Og det hjælper heller ikke på situationen, at Anders samtidig skal håndtere en kone, der drømmer om at flytte, og en sarkastisk far, der afviser alt. Så vil planen lykkes i ‘Offside’? Hvis du er fodboldfan og samtidig elsker en god portion humor, så er ‘Offside’ helt sikkert en film for dig.
TV 2 Play giver adgang til ‘Offside’ og et hav af komedier
Har du allerede set ‘Offside’? TV 2 Play giver dig heldigvis adgang til et stort univers fyldt med film. Faktisk har du med en TV 2 Play-pakke adgang til cirka 850 C More-film. Du finder alt fra romantiske komedier og familiefilm til actionfyldte thrillere og spændende dramaer. Du kan derfor være helt sikker på, at du kan finde en film, der passer til din smag. Sæt dig godt til rette i sofaen, tag popcornene frem, og nyd en hyggelig filmaften med TV 2 Play – enten med ‘Offside’ på skærmen eller en anden film efter din smag. Se alle film her.
Nyd alle fordelene ved TV 2 Play
Hvis du gerne vil se ‘Offside’, kræver det en TV 2 Play-pakke, og heldigvis er der mange fordele ved sådan en. Du får eksempelvis adgang til: Et stort og varieret udvalg af indhold, der opdateres hver dag Et brugervenligt system, hvor du nemt kan finde rundt Du kan streame på alle dine enheder, og du kan tilmed tage dit abonnement med dig overalt i EU. Det betyder, at du kan se ‘Offside’ og alle dine andre favoritter, uanset hvor du er henne.