Journal 64

Thriller
1 t. 53 min
2018
En mumificeret familie bliver fundet i en lejlighed i København. Kriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og hans assistent Assad (Fares Fares) er på sagen.
Detaljer
Kom med Carl Mørck og Assad på sagen i ‘Journal 64’
I ‘Journal 64’ følger du kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad, som står overfor en gådefuld sag, der kan ryste selv de mest erfarne efterforskere. En mumificeret familie er fundet i en forladt lejlighed. De sidder alle som skræmmende statuer omkring et spisebord, men der er en ledig plads ved bordet. Hvem er mumierne? Og hvem er den fjerde plads tiltænkt? Sagen fører Mørck og Assad til Sprogøs berygtede kvindeanstalt, hvor fortidens rædsler begynder at træde frem fra skyggerne. Mystikken øges, og tiden er knap, da makkerparret må forsøge at forhindre nye mord. Lyder det som en film, du bare skal se? Så find en TV 2 Play-pakke, der passer til dig og dine behov, og kom i gang med at se filmen. Du bestemmer både hvor og hvornår.
‘Journal 64’: En anmelderrost efterfølger
‘Journal 64’ er den fjerde og sidste film i den populære krimiserie, der er baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller-bøger om Afdeling Q. Filmen har modtaget strålende anmeldelser fra både kritikere og publikum, der har rost filmens nervepirrende plot og dygtige skuespil Med en rolleliste, der inkluderer Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne, er ‘Journal 64’ et must-see for enhver krimifan. Fanny Leander Bornedal og Clara Rosager er desuden også at finde på rollelisten. Filmen holder dig på kanten af stolen fra start til slut og cementerer 'Afdeling Q'-serien som en af de mest spændende og vellykkede krimiserier i dansk filmhistorie. Så hvis du er til nervepirrende spænding, komplekse karakterer og mørke mysterier, er 'Journal 64' lige noget for dig.
Opdag ‘Journal 64’ og mange andre film på TV 2 Play
Er du vild med spænding, mysterier og veludførte plot? Så er 'Journal 64' lige noget for dig. Men det stopper ikke her, for med en TV 2 Play-pakke får du adgang til et væld af andre film. Uanset om du er til storslåede danske film, anerkendte Oscar-vindere, hjertegribende dramaer eller sjove komedier, så har TV 2 Play noget for enhver smag. Og det bedste er, at du kan streame når som helst og hvor som helst. Så hvad venter du på? Find en TV 2 Play-pakke, der passer til dine behov, og kom i gang med at udforske det store udvalg af film, der venter på dig. Uanset om du er til mørke mysterier som 'Journal 64' eller foretrækker noget helt andet, har TV 2 Play noget for dig. Med TV 2 Play er du aldrig mere end et klik væk fra dit næste filmeventyr.