En frygtelig kvinde

Drama
1 t. 25 min
2017
Frarådes børn under 11 år
Da den flinke, men lidt vage Rasmus (Anders Juul) møder den sexede Marie (Amanda Collin), er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men da de flytter sammen, bliver den hede erotik afløst af et magtspil, hvor Marie gennem list og manipulation får sin vilje igennem. Langsomt og snedigt bliver Rasmus pillet fra hinanden, og Marie dominerer mere og mere. Hvad skal han stille op?
Detaljer
Følg Rasmus’ tragikomiske deroute i ‘En frygtelig kvinde’
På TV 2 Play kan du se ‘En frygtelig kvinde’, der er instrueret af Christian Tafdrup. Filmen følger Rasmus, en ung mand, der bliver fortryllet af den charmerende og tilsyneladende uimodståelige kvinde Marie. De er forelskede og flytter hurtigt sammen, men snart opdager Rasmus, at Marie også har en manipulerende og destruktiv side. Det er sider, der både udfordrer hans syn på kærlighed og hans egen identitet. Rasmus bliver langsomt pillet fra hinanden, og han kæmper en indre kamp for at finde ud af, hvad han skal gøre. Bør han blive sammen med hende, han forelskede sig i, eller skal han finde modet til at sige stop? Se filmen nu på TV 2 Play, og find ud af det.
‘En frygtelig kvinde’ skildrer parforholdets arketyper
Amanda Collin og Anders Juul skildrer gennem deres roller i ‘En frygtelig kvinde’ nogle af parforholdets arketyper. Den vattede mand, der parerer ordrer, og kvinden, der langsomt piller manden fra hinanden gennem et dominerende magtspil. Rasmus elsker fodbold og fadøl med drengene, og Amanda elsker kunst og vegetarisk mad. Deres to vidt forskellige verdener og personligheder ser ved første øjekast ud til at være en smuk kærlighedshistorie, men tingene er ikke altid, som de ser ud.
Vild med ‘En frygtelig kvinde’? Se flere danske film på TV 2 Play
Hvis du godt kan lide ‘En frygtelig kvinde’, har vi flere danske film på TV 2 Play, du ville kunne lide. Du finder et væld af spændende titler – lige fra klassikerne til moderne mesterværker. Oplev en bred vifte af genrer, der passer lige til det humør, du er i. Med TV 2 Play kan du dykke ned i dansk filmhistorie, opdage nye favoritter og nyde kvalitetsunderholdning – når som helst og hvor som helst. Find en TV 2 Play-pakke, og få adgang til lige præcis det, du gerne vil se.