All Inclusive

Komedie
1 t. 25 min
2014
Tilladt for alle
Ditte (Danica Curcic) og Sigrid (Maria Rossing) tager til Malta med deres mor Lise (Bodil Jørgensen) for at fejre hendes 60-års fødselsdag. Lise er blevet forladt af sin mand, og børnene er uenige om, hvordan de skal muntre hende op. Det fører til masser af løgne, intriger og dramatik på charterferien.
Detaljer
‘All Inclusive’: En charterferie fyldt med løgne, intriger og drama
Den danske film ‘All Inclusive’ tager dig med på en charterferie, som du sent vil glemme. Filmen er instrueret af Hella Joof og har et stjernespækket cast bestående af blandt andre Danica Curcic, Maria Rossing og Bodil Jørgensen. I 'All Inclusive' følger du søstrene Ditte og Sigrid, der sammen med deres mor Lise tager til det solrige Malta for at fejre Lises 60-års fødselsdag. Lise er netop blevet forladt af sin mand, og søstrene er uenige om, hvordan de bedst kan muntre hende op. Det fører til en ferie, der er alt andet end afslappende. I filmen bliver alle hemmeligheder, løgne og intriger pludselig lagt på bordet, og Ditte, Sigrid og Lise lærer hurtigt, at en All Inclusive-ferie kan være meget mere end blot sol, strand og drinks ved poolen. Find en TV 2 Play-pakke, der passer til dig og din husstand, og sæt dig godt til rette, så du kan komme med på en charterferie, du sent vil glemme.
Se ‘All Inclusive’ og mange andre film med din TV 2 Play-pakke
Med en TV 2 Play-pakke får du adgang til et skatkammer fyldt med film, og her er ‘All Inclusive’ blot én af de mange filmperler, du kan kaste dig over. Hvis du er vild med danske film, så kan du eksempelvis streame det romantiske drama 'Lykke-Per', den hjertevarme ‘Fuglene over sundet’ eller den sort-humorisitiske ‘Sorte Kugler’. Men med TV 2 Play kan du også dykke ned i et hav af internationale Oscar-vindende film – eksempelvis ‘Verdens værste menneske’ eller ‘12 Years a Slave’. Mulighederne er uendelige. Med TV 2 Play er der altså noget for enhver smag – uanset om du er til danske film, internationale mesterværker eller noget helt tredje. Så lad 'All Inclusive' være din billet til en verden af filmoplevelser. Så sæt dig godt til rette, tryk på play og lad filmene rulle over skærmen hjemme i din stue.