Yellowstone
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Drama
5 sæsoner
Kevin Costner har hovedrollen som patriarken John Dutton, der sammen med sine børn, Kayce, Beth og Jamie, gør alt, hvad han kan for at beskytte familiens ranch og formue.
Detaljer
Følg den intense kamp for arv og overlevelse i ‘Yellowstone’
I den dramatiske og intense serie ‘Yellowstone’, får du indblik i kampen for at beskytte familiens ranch og formue. Serien er centreret omkring patriarken John Dutton, mesterligt spillet af Kevin Costner, og hans kompromisløse vilje til at beskytte familiens land og arv. Familien Dutton har i generationer ejet Yellowstone Dutton Ranch - den største sammenhængende ranch i USA. Men deres ejendom er konstant under trussel, og familien må derfor kæmpe for deres jord. Herfra udfolder serien sig i en dramatisk kamp for overlevelse, hvor loyale bånd, familiefejder og magtkampe er i centrum. Vi møder også John Duttons børn, som hver især spiller en afgørende rolle i denne kamp: Kayce, den tidligere Navy SEAL, er loyal og modig, men kæmper med sin egen indre konflikt. Beth, den skarpe og frygtløse finansrådgiver, bruger sin intelligens og snuhed til at beskytte familiens interesser. Jamie, den ambitiøse advokat, hvis loyalitet konstant sættes på prøve. I ‘Yellowstone’ får du altså en dybdegående udforskning af familiedynamikker, magtspil og overlevelsesinstinkter, der alle er sat på spil i kampen for at bevare Dutton-familiens arv og ejendom.
‘Yellowstone’ – En serie du ikke vil gå glip af
‘Yellowstone’ er mere end bare en serie om en familie og deres ranch. Det er en fortælling om magt, loyalitet og overlevelse fortalt gennem komplekse karakterer og fascinerende landskaber. Serien er en intens oplevelse, der vil holde dig på kanten af din stol, mens du følger Dutton-familiens kamp for at bevare deres arv. Med sin blanding af drama, action og storslået natur er ‘Yellowstone’ en serie, du ikke vil gå glip af. Så vælg din TV 2 Play-pakke, og se alle afsnit, lige når det passer dig. Bemærk, at serien kræver en TV 2 Play-pakke med adgang til SkyShowtime.
Udforsk et bredt udvalg af dramatiske serier
Hvis du nød ‘Yellowstone’ og leder efter din næste dramatiske oplevelse i samme univers, så er du kommet til det rette sted. Hvis du kunne lide ‘Yellowstone’, så synes vi, at du skal kaste dig over dramaserierne 1923 eller 1883. Du finder også et udvalg af serier, der dækker over et væld af øvrige genrer og stilarter. Oplev alt fra hjertegribende familiedramaer, der vil røre ved dine følelser, til spændingsfyldte krimiserier, der vil holde dig på kanten af din stol. Er du til action og eventyr? Så vil du med garanti blive begejstret for udvalget af actionfyldte serier, der vil tage dig med på hæsblæsende eventyr i både kendte og ukendte verdener. Eller måske er du mere til de store følelser? I så fald vil udvalget af romantiske og dramatiske serier helt sikkert falde i din smag. Så tag et dyk ned i det store udvalg, og find den serie, der skal tage dig med på nye, spændende eventyr.
Om

Yellowstone

Kevin Costner har hovedrollen som patriarken John Dutton, der sammen med sine børn, Kayce, Beth og Jamie, gør alt, hvad han kan for at beskytte familiens ranch og formue.