Jada

Dokumentar
2 sæsoner
Kom helt tæt på popstjernen Jada, når vi igennem fem afsnit får et unikt indblik i sangerindens liv og følger hende under arbejdet med albummet 'Elements'.
Detaljer
Kom med bag kulissen i ‘Jada’-dokumentaren
I ‘Jada’-dokumentaren får du et eksklusivt indblik i den unge popstjernes liv. Du følger nemlig Jada eller Emilie Molsted, som hun rigtigt hedder, når hun forsøger at navigere i musikbranchen med alt, hvad det indebærer. Du er med hende både bag kulissen og i rampelyset, og du får et helt unikt indblik i de udfordringer og triumfer, der følger med et liv som popstjerne. Dokumentarserien 'Jada' byder på intime interviews både med Emilie selv og dem omkring hende, og serien giver et sjældent kig ind i et liv, der både er glamourøst og udfordrende. Du kommer med til bandmøder, på optagelse i studiet og backstage til koncerter. Det er en rejse ind i popstjernelivet, hvor du får indblik i, hvordan det i virkeligheden er at være Jada.
‘Jada’ lukker dig ind i livet som popstjerne
I dokumentarserien ‘Jada’ kommer du med ind i popstjernens verden, og du får et enestående indblik i de udfordringer, der også følger med, når man hedder Emilie Molsted. Du er nemlig med på sidelinjen, når Jada konstant skal balancere mellem at være tro mod sig selv og leve op til alle de høje forventninger, der følger med at være en af Danmarks mest lovende popstjerner. Jada har altid drømt om at stå på Danmarks største scener, men hvordan holder hun fast i sin egen identitet, når drømmen pludselig bliver til virkelighed? Du er også med hende i de svære tider, hvor coronakrisen slog hende ud, og ikke mindst da hun triumferende vender tilbage med sit andet album Elements. Du får et indblik i, hvordan hun navigerer i en branche, hvor der ikke er plads til kompromiser, og hvor hun konstant skal tage svære beslutninger. Men 'Jada' er mere end bare en dokumentarserie om popstjernelivet. Det er også dybt dyk ned i Jada som person, og du får et indblik i alt fra usikkerhed til tudeture. Jada viser alle sine facetter – fra den selvsikre popstjerne til den usikre, unge kvinde, der kæmper for at finde sin plads i branchen.
Stream ‘Jada’ og mange andre dokumentarer med din TV 2 Play-pakke
Med en TV 2 Play-pakke får du ikke bare adgang til den eksklusive dokumentarserie ‘Jada’, men du har også mulighed for at dykke ned i et væld af andre spændende og tankevækkende dokumentarer om flere forskellige artister. Du kan eksempelvis se dokumentaren om rapperen Branco, når han fortæller om sin hårde opvækst og fascinerende karriere. Du kan også følge Rune, Emil og Andreas i ‘SUSPEKT’, eller hvad med at dykke ned i popprinsessens turbulente liv i det stærke portræt 'Framing Britney Spears'? Uanset hvad du er til, vil du med en TV 2 Play-pakke have et væld af dokumentarer lige ved hånden. Du kan se dem, når du vil, og hvor du vil. Så hvad venter du på? Med en TV 2 Play-pakke får du adgang til 'Jada' og mange andre dokumentarer.
Om

Jada

Kom helt tæt på popstjernen Jada, når vi igennem fem afsnit får et unikt indblik i sangerindens liv og følger hende under arbejdet med albummet 'Elements'.