1883
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Drama
1 sæson
Følg Dutton-familien på deres rejse vestpå over prærien mod det utæmmede Amerikas sidste bastion.
Detaljer
Følg Dutton-familiens rejse over prærien i ‘1883’
I serien ‘1883’ bliver du taget med på en rejse tilbage i tiden. Du følger Dutton-familien, som efter borgerkrigen beslutter sig for at drage vestpå mod det vilde og utæmmede Amerika. Først slutter familien sig til et vogntog på den besværlige rejse mod Oregon, og senere slår de sig ned i Montana, hvor de etablerer det, der i sidste ende bliver til den berømte Yellowstone Ranch. Rejsen vestpå er ikke en dans på roser. Turen er præget af udfordringer og farer, men også af håb og drømme om et nyt liv. Serien '1883' giver et autentisk billede af livet i det vilde vesten og de udfordringer, der ventede de modige sjæle, der turde begive sig ud på rejsen.
Mød et stjernespækket cast i ‘1883’
Hvis du er klar til et storslået drama med et stjernespækket cast, så er '1883' det perfekte valg for dig. I serien '1883' kan du nemlig se frem til at møde et imponerende cast af anerkendte skuespillere, der formår at bringe fortællingen om Dutton-familiens eventyr i det vilde vesten til live. En af de mest fremtrædende skuespillere i serien er Tim McGraw. Han er en velkendt skuespiller og Grammy-vindende musiker, der leverer en overbevisende præstation som familiens patriark. Ved hans side finder du den talentfulde skuespillerinde Faith Hill, der ligesom Tim McGraw, er kendt for sin musikalske karriere. Men i '1883' viser hun sin skuespilkunst i rollen som Dutton-familiens stærke og viljestærke matriark. Og så er der Sam Elliott. Han er en sand legende inden for filmindustrien og kendt for sin dybe, karakteristiske stemme og sit imponerende skuespil. I '1883' spiller han rollen som en erfaren guide, der hjælper Dutton-familien på deres udfordrende rejse gennem det vilde vesten.
Stream ‘1883’ med adgang til SkyShowtime
Lyder ‘1883’, som en serie, du bare skal se? For at streame den storslåede dramaserie kræver det, at du har adgang til SkyShowtime. Det er heldigvis nemt at tilkøbe til en valgfri TV 2 Play-pakke. Med tilkøb af SkyShowtime får du ikke bare adgang til ‘1883’. SkyShowtime byder nemlig på et stort udvalg af eksklusive serier, blockbusterfilm og underholdning til børn. Derudover får du mulighed for at dykke ned i helt nyt originalindhold, der kun er tilgængeligt på SkyShowtime. Med SkyShowtime får du en verden af underholdning lige ved hånden, og du kan streame '1883' når som helst og hvor som helst.
‘1883’ er en del af et populært serieunivers
Vidste du, at ‘1883’ er en del af et populært serieunivers? '1883' er nemlig forhistorien til de prisbelønnede serier ‘1923’ og 'Yellowstone', og det er i '1883', at du får det første indblik i Dutton-familiens historie. Find en TV 2 Play-pakke, der passer dig, og se, hvordan ‘1883’ på elegant vis binder fortid og nutid sammen i et univers, der fortsat fængsler seere verden over.
Om

1883

Følg Dutton-familien på deres rejse vestpå over prærien mod det utæmmede Amerikas sidste bastion.