X Factor
TV-Shows
2 sæsoner
Ny episode i morgen

Denne gang sætter dommertrioen Oh Land, Simon Kvamm og Thomas Blachman sig ved bordet i jagten på Danmarks største sangtalenter.
Detaljer
Se med, når TV 2 slår dørene op for ‘X Factor’
Elsker du også ‘X Factor’ ligesom resten af Danmark? Så er det med at sidde klar, når TV 2 Play åbner op for en ny sæson. Her har du adgang til det populære TV-show, lige når det passer dig. Når ‘X Factor’ løber over skærmen, sidder de tre udvalgte dommere klar ved dommerbordet. Her er deres fornemste opgave at finde Danmarks næste store talent. Og det er ikke kun en god sangstemme, der tæller. Det handler nemlig om hele pakken, for personligheden, udstrålingen og evnen til at røre alle hjemme i stuerne er også lig med X Factor. Find en TV 2 Play-pakke, og sæt ‘X Factor’ på. Der er garanti for både drama, gode grin og bevægende øjeblikke, når dommerne går på jagt efter Danmarks store sangtalenter.
Følg deltagerne fra auditions til liveshows i ‘X Factor’
I ‘X Factor’ er du som seer med på sidelinjen lige fra de første auditionrunder. Her træder de håbefulde deltagere ind i spotlightet på det velkendte kryds, hvor de drømmer om at gå videre i kampen om at vinde den eftertragtede titel. Til auditions handler det om, at deltagerne skal give alt, hvad de har for at imponere både dommerne. De har kun én chance, og det kræver blot to gange ‘ja’ fra dommerne for at gå videre i konkurrencen. I de nervepirrende liveshows er det op til de udvalgte deltagere at overbevise både dommerne og publikum om, at de bør gå videre til næste uges liveshow. Og sådan fortsætter det, indtil finalen står for døren. Hver episode af ‘X Factor’ er fyldt med nervepirrende spænding og imponerende øjeblikke, når deltagerne synger for deres overlevelse. Den heldige vinder af programmet får en pladekontrakt og ikke mindst muligheden for at få et springbræt til en karriere indenfor musikbranchen. Og selvfølgelig æren af at blive kåret som hele Danmarks store sangtalent. Tænd for TV 2 Play, og følg deltagerne fra de spæde auditions til de storslåede liveshows i ‘X Factor’. Bliver det mon din favorit, der står tilbage som den heldige vinder?
Elsker du ‘X Factor’?
Hvis du er en af dem, der elsker ‘X Factor', så kan du dykke ned i en masse andet indhold på TV 2 Play, hvor både sang og konkurrence er i fokus. Prøv for eksempel 'Hvem holder masken', hvor kendte ansigter gemmer sig bag fantasifulde kostumer og synger deres hjerter ud. Eller hvad med at se 'America's Got Talent' eller 'Britain's Got Talent', hvor et hav af talenter kæmper om sejren? Du har også mulighed for at se andre underholdningsprogrammer, hvor konkurrence er i fokus – uden sang. 'Stormester' og 'Vild med dans' er et par eksempler, og hvis du er vild med at gætte med hjemme fra sofaen, så er 'Forræder' et must-see. Der er altså masser af underholdning at hente på TV 2 Play.
Om

X Factor

Denne gang sætter dommertrioen Oh Land, Simon Kvamm og Thomas Blachman sig ved bordet i jagten på Danmarks største sangtalenter.