NBA

Basketball
Alle ugens højdepunkter fra NBA spækket med slam dunks, alley oops og ball hogs. Her er alt , hvad du skal vide, for at følge med i verdens bedste basket liga.
Detaljer
Vidste du godt, at du kan streame NBA på TV 2 Play?
Er du stor fan af basketball, og elsker du at følge med i alle de intense NBA-kampe? Så er der gode nyheder til dig, for med TV 2 Play-pakken Favorit + Sport kan du nemlig streame NBA direkte hjemme fra stuen. NBA er kendt som verdens bedste basketball-liga, hvor de dygtigste spillere uge efter uge tørner sammen i en kamp om sejren. Og det er her, du kan følge med i dine favoritspilleres præstationer, se de mest imponerende dunks og opleve den intense stemning, der er ved enhver NBA-kamp. Med en TV 2 Play-pakke har du rig mulighed for at streame NBA, og det betyder, at du aldrig behøver at gå glip af en eneste kamp. Så gør dig klar til at streame det bedste inden for NBA lige her på TV 2 Play.
Stream NBA, og følg slagets gang, når det passer dig
Med TV 2 Play-pakken Favorit + Sport har du mulighed for at streame NBA, lige når det passer dig. Du vælger nemlig helt selv, hvornår du gerne vil se eller gense kampene. Hvis du har misset en vigtig kamp, så kan du frit vælge, hvornår du gerne vil streame NBA-kampen, så du kan holde dig opdateret på dit favorithold. Du har også mulighed for at genopleve de allerbedste dunks, de største slag og de vildeste sejre, når du har lyst. Med TV 2 Play har du altså muligheden for at streame NBA, når det passer ind i din kalender. Du får nemlig fri adgang til et arkiv fyldt med masser af basketball.
Med Favorit + Sport kan du også streame NBA live
Vil du gerne have mulighed for at se de dygtige spillere fra verdens bedste basketball-liga tørne sammen live? Så er Favorit + Sport-pakken fra TV 2 Play lige noget for dig. Med pakken kan du se eller gense tidligere kampe, men den giver dig også mulighed for at streame de nervepirrende NBA-kampe live. Det er næsten som at være der selv. Du slipper bare for både jetlag og dyre billetter. Kom i gang med TV 2 Play her.
Find et helt NBA-univers på TV 2 Play
Hos TV 2 Play kan du finde et helt univers fyldt med masser af NBA. Her kan du streame NBA live og mærke spændingen, som om du selv var til stede. Og du har også mulighed for at se eller gense tidligere kampe, når det passer dig – eksempelvis hvis du har misset en vigtig kamp, eller hvis du bare har lyst til at se dit favorithold brillere én gang til. Med Favorit + Sport-pakken kan du også se med i Crunch Time-studiet, hvor der altid er lagt op til masser af NBA-snak. Her kan du få indblik i spillernes taktikker, høre eksperternes analyser og blive klogere på spillets finesser. Så hvis du er en ægte basket-fan, er der ingen tvivl om, at du vil elske at streame NBA på TV 2 Play. Skal du i gang med at streame NBA hjemme hos dig?
Om

NBA

Du kan se basketball i verdensklasse sammen med det populære kommentator-par, Thomas Bilde og Peter Wang, når vi sender kampe fra den amerikanske nationalliga - bedre kendt verden over som NBA!