Pippi Langstrømpe

Familiefilm
1 t. 12 min
1997
Tilladt for alle
Tænk sig at kunne få lov til at sejle på de syv have med sin far og derefter flytte ind i et gammelt hurlumhejhus. Forestil dig desuden, hvordan det må være at have sin egen abe og sin egen hest. Sådan er det at være Pippi Langstrømpe!
Detaljer
Er du i humør til en god Pippi Langstrømpe-film?
Er der mon stemning for at sætte en god Pippi Langstrømpe-film på hjemme hos dig? I Pippi Langstrømpe-filmen kommer du med på en eventyrlig rejse ind i Pippi Langstrømpes verden. Og her er det aldrig kedeligt. For tænk sig først at kunne få lov til at sejle på de syv verdenshave med sin far og derefter flytte ind i gamle Villa Villekulla med en abe og en hest. Sådan er det altså for Pippi. I filmen om Pippi Langstrømpe møder du også naboerne Tommy og Annika. Overfor dem ligger forladte Villa Villekulla, men pludselig er huset ikke helt så forladt længere. For hvem er det, der lige er flyttet ind? Det er ingen andre end Pippi Langstrømpe. Og med Pippi i nærheden finder Tommy og Annika hurtigt ud af, at hverdagen bliver alt andet end kedelig. Tag med Pippi, Tommy og Annika på eventyr i Pippi Langstrømpe-filmen på TV 2 Play. Alt det kræver, er en TV 2 Play-pakke. Du vælger selv, hvilken der passer bedst til dig og din husstand.
Se Pippi Langstrømpe-filmen på TV 2 Play, når det passer dig
Med TV 2 Play har du fuld kontrol over din egen TV-tid. Du kan nemlig sætte Pippi Langstrømpe-filmen på derhjemme, når det passer ind i dit program. Når du har lyst til at leve dig ind i Pippi Langstrømpes eventyrlige verden, så er det altså bare at tænde for TV 2 Play. Nemmere bliver det ikke at finde underholdning for både store og små. Prøv en TV 2 Play-pakke, og kom godt i gang med at streame filmen om Pippi Langstrømpe hjemme hos dig.
Kan du heller ikke få nok af Pippi Langstrømpe-film?
Hvis de mindste i din husstand er helt vilde med Pippi Langstrømpe-film, så er TV 2 Play stedet. Du finder nemlig et væld af film med den rødhårede pige i hovedrollen. Du kan eksempelvis se Pippi Langstrømpe-filmen ‘Pippi stikker af’, hvor Tommy, Annika og Pippi sammen stikker af hjemmefra. Og hvis du drømmer om endnu flere Pippi-eventyr, kan du se filmen ‘Pippi på de syv have’. I filmen vover Pippi Langstrømpe, Tommy og Annika sig ud på det sydlige Stillehav for at redde Kaptajn Langstrømpe. Med en TV 2 Play-pakke har du altså Pippi Langstrømpe-film lige ved hånden, så du kan kaste dig ud i alle de eventyr med Pippi, som du har lyst til.
Find mange film for hele familien på TV 2 Play
Med TV 2 Play får du adgang til masser af god underholdning for hele familien. Og udover flere Pippi Langstrømpe-film finder du et væld af andre børne- og familiefilm, der kan samle alle foran skærmen. Tag et kig på vores Oiii-kanal, hvor du finder film og serier for både de mindste og de lidt større. Her kan du blandt andet dykke ned i de sjove fortællinger om Peter Pedal, tage på eventyr med Alfons Åberg eller se alle udgaverne af de populære Far til fire-film. Gå på opdagelse i det store filmunivers på TV 2 Play. Du vil med garanti finde film, der falder i hele familiens smag.