Min søsters børn

Familiefilm
1 t. 49 min
1966
Tilladt for alle
Erik Lund skal til at forsvare sin doktordisputats i børnepsykologi, men skæbnen vil, at han skal passe sin søsters seks frække unger - i en hel uge! Det ender i et festligt, organiseret kaos og ved hjælp af naboens datter, Lisbeth - der heldigvis er barneplejerske - overlever paniske onkel Erik.
Detaljer
Nyd klassikeren ‘Min søsters børn’ fra 1966
Børnepsykologen Erik Lund skal til København for at forsvare sin doktordisputat doktorisputat i børnepsykologi og -opdragelse. Og heldigvis kan onkel Erik bo hos sin søster, Else Berg (Jeanne Darville), mens han er i hovedstaden. Søsteren og hendes mand er væk, men hushjælpen Margrethe (Solveig Sundborg) har lovet at passe på børnene, så Erik kan tage den med ro. Men alt går ikke som planlagt. Margrethe kommer nemlig til skade allerede den første dag, og Erik må derfor tage sig af børnene. Og det viser sig at være noget af en mundfuld - også selvom han har sin akademiske børneviden med i bagagen. For én ting er, hvad man kan læse sig til, en anden er virkeligheden. Gennem ‘Min søsters børn’ får du lov til at se alt fra børnenes forsøg på at finde en kæreste til Erik, og at onkel bliver meldt til politiet - flere gange. Du får grin og latter sammen med kærlighed til familie og alt, der hører med. Lyder det som noget for dig? Vælg din TV 2 Play-pakke her, og se filmen, lige når det passer dig.
Kom tæt på både onkel Erik og alle børnene i ‘Min søsters børn’
‘Min søsters børn’ er en elsket dansk klassiker, der tager dig med på en uforglemmelig rejse sammen med onkel Erik og hans seks frække nevøer og niecer. Onkel Erik, spillet af Axel Strøbye, er en seriøs børnepsykolog, der er ved at forberede sin doktordisputats. Han er en mand af videnskab og orden, men da han pludselig får ansvaret for sine søsters børn, vendes hans verden på hovedet. Børnene, der spænder fra den ældste, Jan, til den yngste, Mie, er en livlig flok fuld af energi og opfindsomhed. De er kendt for deres frække narrestreger og evne til at skabe kaos, hvilket giver ‘Min søsters børn’ masser af humor og drama. Hver af børnene har sin egen unikke personlighed, der bidrager til filmens dynamik og gør hver scene uforudsigelig.
Se ‘Min søsters børn’ og meget mere på TV 2 Play
Elsker du også ‘Min søsters børn’? Så dyk ned i det nostalgiske univers af ‘Min søsters børn’-film, hvor du blandt andet kan opleve den legendariske Dirch Passer i en af hovedrollerne. Disse film er kendt for deres humor, varme og familievenlige indhold, der gør dem til perfekte valg til en hyggelig familieaften. Du kan også roligt udforske Oiii, der er fyldt med sjove, lærerige og underholdende programmer og serier for de mindste. Eller hvad med børnekategorien, der rummer lidt af hvert for de lidt ældre? Du finder selvfølgelig også et bredt udvalg af film der passer til alle aldre og interesser. Kort sagt, hvis du elskede ‘Min søsters børn’, er der masser af andre film, serier og universer at udforske på TV 2 Play. Så sæt dig godt til rette, find popcornene frem, og forbered dig på mange timers underholdning for hele familien.