Jason Bourne

SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Action
1 t. 58 min
2016
Frarådes børn under 11 år
Den tidligere CIA-agent Jason Bourne har levet under jorden i 10 år og kæmper igen mod et ondsindet netværk, der bruger terror og teknologi til at opretholde ukontrolleret magt.
Detaljer
Se den tidligere CIA-agent kæmpe mod et ondsindet netværk i ‘Jason Bourne’
I ‘Jason Bourne’ er den tidligere CIA-agent tilbage. Jason Bourne har i 10 år levet under jorden. Nu er han tilbage og klar til at tage kampen op mod et netværk, der bruger terror og teknologi til at opretholde ukontrolleret magt. Det bliver startskuddet på en intens jagt, hvor Bourne igen må bruge alle sine kneb for at overleve. Han er jaget vildt, men han er også en mand med en mission. Han vil finde sandheden og afsløre det ondsindede netværk. Tror du, han klarer den? 'Jason Bourne' er en film, der blander spænding, action og drama. Lyder det som en film for dig? Så sæt dig godt til rette, og gør dig klar til et godt gensyn med Bourne-filmhelten.
‘Jason Bourne’ er den femte film i samlingen
‘Jason Bourne’ havde premiere i 2016, og det er den femte film i den populære Bourne-filmsaga. Hvis du allerede er fan af Bourne, er der derfor masser af god grund til også at kaste dig over den femte film i spionserien. Faktisk er ‘Jason Bourne’ en direkte efterfølger til ‘The Bourne Ultimatum’ fra 2007. Det betyder, at historien fortsætter lige der, hvor den slap. Og hvem er bedre til at lede dig gennem den fortsatte fortælling end Matt Damon? Damon vender tilbage i rollen som Jason Bourne, der er kendt af filmelskere verden over. Hans præstation er lige så solid og overbevisende som altid. Vidste du, at Matt Damon har udtalt, at den fysiske træning til ‘Jason Bourne’ var noget hårdere end til de tidligere film? Han var nødt til at spise efter en meget stram diæt for at bevare sin fysik under optagelserne til filmen. Med sin kombination af nervepirrende action, komplekse karakterer og en historie, der konstant holder dig på kanten af sædet, er ‘Jason Bourne’ en film, du ikke vil gå glip af, hvis du er vild med filmsamlingen.
Stream ‘Jason Bourne’ med tilkøb af SkyShowtime
For at se den actionfyldte film kræver det, at du har tilkøbt SkyShowtime til din TV 2 Play-pakke. Det er heldigvis både nemt og hurtigt at tilkøbe, uanset hvilken TV 2 Play-pakke du har. Og 'Jason Bourne' er bare en af de mange film- og serieoplevelser, der venter på dig. Med SkyShowtime får du nemlig adgang til et bredt udvalg af film og serier, som du kan streame når som helst, og hvor som helst. Og det bedste er, at du kan se dem alle sammen uden afbrydelser. Er du mest til action, drama, komedie eller noget helt fjerde? Du kan være sikker på at finde en film eller en serie, der falder i din smag. Når du har tilkøbt SkyShowtime, kan du se frem til massevis af god underholdning foran skærmen. Og hvem ved måske bliver 'Jason Bourne' din nye yndlingsfilm? Med sin blanding af intens action og komplekse karakterer er det en historie, der konstant vil holde dine øjne klistret til skærmen.