Indiana Jones og krystalkraniets kongerige

SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Action
1 t. 57 min
2008
Frarådes børn under 11 år
Indiana Jones (Harrison Ford) prøver at overgå den geniale og smukke agent Irina Spalko (Cate Blanchett) og være den første til at få fingrene i det almægtige krystalkranie Akator.
Detaljer
Fjerde film om eventyrhelten: ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’
I ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’ bliver du genforenet med den karismatiske og frygtløse arkæolog Indiana Jones. Denne gang finder du ham i 1957 midt i den kolde krig, hvor han bliver trukket ind i en intens jagt på et mystisk, præ-columbiansk krystalkranium. ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’ byder på masser af spænding og action, der er kendetegnende for hele Indiana Jones-serien. Du følger hovedpersonen, som står overfor en række farefulde udfordringer. Han skal nemlig navigere gennem farlige jungler, undslippe grådige fjender og løse komplekse gåder for at finde krystalkraniets hemmelighed. Skal du opleve, hvordan Indiana Jones endnu engang redder dagen i den fjerde film om eventyrhelten? Du kan streame ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’ direkte hjemme fra sofaen – når det passer dig allerbedst. Vær opmærksom på, at filmen kræver adgang til SkyShowtime.
Steven Spielberg står bag action-eventyret ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’
Steven Spielberg, der er kendt for at skabe filmiske mesterværker, er manden bag action-eventyret ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’. Filmen er et sandt Spielberg-mesterværk, hvor instruktøren endnu engang formår at kombinere spænding, action og eventyr. I ‘Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’ bliver du genforenet med Harrison Ford, der spiller arkæologen Indiana Jones. Sammen med et stærkt cast, der inkluderer Cate Blanchett og Shia LaBeouf, har de skabt en film, der er mindst lige så spændende og actionfyldt som de tidligere film i serien. Skal du med, når Indiana Jones svinger pisken i jagten på det mystiske krystalkranium? Så er 'Indiana Jones og krystalkraniets kongerige' lige en film for dig.
Se meget mere til Indiana Jones med din TV 2 Play-pakke
Er du fan af Indiana Jones og hans actionfyldte eventyr? Så er en TV 2 Play-pakke med adgang til SkyShowtime lige noget for dig. Du får nemlig adgang til et stort udvalg af film – inklusiv flere film fra Indiana Jones-universet. Med TV 2 Play kan du se 'Indiana Jones og det sidste korstog', hvor den ikoniske eventyrhelt begiver sig ud på en hæsblæsende jagt efter den hellige gral. Eller hvad med 'Indiana Jones og templets forbandelse', hvor Jones må kæmpe mod en dødelig kult i Indien? Du må heller ikke glemme 'Indiana Jones og jagten på den forsvundne skat', hvor Jones' eventyr begynder med en jagt på en uvurderlig artefakt. TV 2 Play giver dig mulighed for at streame filmklassikerne, når det passer dig bedst – uanset om du er til søndagshygge i sofaen eller en actionpakket fredag aften.