The Office
SKYSHOWTIME
Kræver SkyShowtime
Komedie
7 sæsoner
Ledet af den inkompetente Michael Scott, følger vi medarbejderne på Dunder Mifflins kontorartikel-virksomhed, der er baseret i Scranton, hvor fejder og kontorromancer udspiller sig foran linsen på et dokumentarhold.
Detaljer
Dyk ned i den humoristiske verden i ‘The Office’
‘The Office’ er en amerikansk komedieserie, der tager dig med ind i Dunder Mifflin, en fiktiv kontorartikel-virksomhed i Scranton, Pennsylvania. I centrum for serien finder vi Michael Scott, spillet af Steve Carell, som er virksomhedens ubehjælpsomme og ofte uvidende chef. Michael er kendt for sin inkompetente ledelsesstil, der ofte fører til akavede situationer og misforståelser. Han har dog en urokkelig tro på sig selv og sin evne til at lede, hvilket skaber mange komiske øjeblikke. Blandt de andre nøglefigurer i serien finder vi Jim Halpert (John Krasinski), den karismatiske og sjove sælger, der konstant driller sin nørdede kollega Dwight Schrute (Rainn Wilson). Der er også Pam Beesly (Jenna Fischer), den søde receptionist, som Jim har et godt øje til. Og selvfølgelig alle de andre ansatte som blandt andet Phyllis Vance (Phyllis Smith), Andy Bernard (Ed Helms) og Angela Martin (Angela Kinsey). Lyder ‘The Office’ som noget for dig? Vælg en TV 2 Play-pakke med adgang til SkyShowtime, og se alle afsnit, lige når det passer dig.
‘The Office’ er filmet som en dokumentar, og det giver serien er godt twist
‘The Office’ er filmet som var det en dokumentar, hvilket tilføjer et ekstra lag af humor og realisme til serien. Formatet giver dig nemlig en fornemmelse af at være en del af kontoret, hvor du pludselig er en del af de sjove øjeblikke og akavede situationer, der udspiller sig. Du oplever alle karaktererne give 1:1-interviews med dig og kameraet, og du er med, hver gang Jim kigger skeptisk lige mod linsen, når Michael Scott har fået en vanvittig ide. Med sin skarpe humor, elskelige karakterer og unikke stil, er ‘The Office’ en serie, der er umulig at lægge fra sig. Så hvis du er klar til at dykke ned i det sjove og ofte absurde kontorliv på Dunder Mifflin, så er ‘The Office’ lige noget for dig.
Hav en god komedie til alle lejligheder med TV 2 Play
Hvis du er vild med ‘The Office’, vil du elske det store udvalg af andre underholdende serier på TV 2 Play. Du kan for eksempel se ‘Klovn’, en dansk komedieserie, der deler mange af de samme humoristiske elementer som ‘The Office’. Serien skildrer hverdagslivet for de to hovedpersoner, Frank og Casper, og er kendt for sin akavede og pinlige humor, der på mange måder minder om Michael Scotts adfærd i ‘The Office’. Eller hvad med ‘SJIT Happens’, en anden populær serie, der perfekt kombinerer humor og romantik i en ungdomsverden. Serien følger en gruppe unge mennesker, der navigerer i kærlighed, venskaber og det at blive voksen, alt sammen med et humoristisk twist. Ikke nok med det, så har TV 2 Play et bredt udvalg af både danske og internationale serier, der spænder over forskellige genrer. Uanset om du er til drama, krimi, komedie, reality eller dokumentar, finder du noget, du kan lide.
Om

The Office

Ledet af den inkompetente Michael Scott, følger vi medarbejderne på Dunder Mifflins kontorartikel-virksomhed, der er baseret i Scranton, hvor fejder og kontorromancer udspiller sig foran linsen på et dokumentarhold.