Håndbold

Håndbold
Topopgør fra slutspillets gruppe 1, hvor en sejr til Nykøbing Falster vil gøre, at de erobrer førstepladsen fra Team Esbjerg i gruppen.
Detaljer
Få masser af håndbold i TV’et med TV 2 Play
Elsker du en god håndboldkamp, hvor hvert sekund tæller, og hvor du kan mærke spændingen helt hjem i stuen? Med TV 2 Play kan du heldigvis få adgang til masser af håndbold i dit TV – lige når det passer dig. Vi sørger nemlig for, at du er dækket ind med det bedste indenfor dansk håndbold. Med TV 2 Play-pakken Favorit + Sport kan du følge med i de bedste danske ligaer for både kvinder og mænd – direkte hjemme fra sofaen. På den måde har du uendelige muligheder for at følge med, når dit favorithold går på banen. Prøv Favorit + Sport i dag, og kom i gang med at se håndbold i dit TV. Hvilket hold hepper du på?
Se eller gense håndbold i dit TV, når det passer dig
Med TV 2 Play-pakken Favorit + Sport kan du nyde alle de intense håndboldkampe, du gerne vil se. Med TV 2 Play er det nemlig blevet lettere end nogensinde at følge med i håndboldens verden. Uanset om du er til de nervepirrende slutspurter, de præcise langskud eller de taktiske time-outs, så er der rigeligt med håndbold i TV'et til dig. Med TV 2 Play kan du nemlig både se og gense tidligere håndboldkampe. Har du misset en vigtig kamp, eller vil du gerne bare genopleve en stor sejr endnu engang? Med TV 2 Play har du altid håndbold lige ved hånden, og du bestemmer helt selv, hvornår du trykker play. Du vælger bare et tidspunkt, der passer dig – uanset om det er i toget på vej hjem fra arbejde eller i sofaen en søndag aften. Prøv TV 2 Play i dag, og kom i gang med at se håndbold i TV’et hjemme hos dig.
Få også adgang til live-håndbold i dit TV
Er du typen, der elsker at være med, hvor det sker, når det sker? Med TV 2 Play får du ikke kun adgang til et hav af tidligere håndboldkampe. Du får også muligheden for at se håndbold live i dit TV. Med live-håndbold i dit TV kan du opleve alle de intense øjeblikke, præcis som de udspiller sig på banen. Det er næsten som at være der selv. Og det bedste af det hele er, at du med TV 2 Play altid er sikker på at få en god plads. Og ikke mindst billet til dine favorithold. Er du mest til herre- eller kvindehåndbold, når du skal se håndbold i TV’et? For at se live-håndbold kræver det bare, at du har TV 2 Play-pakken Favorit + Sport. Se hele vores håndboldunivers på TV 2 Play her.
Om

Håndbold

Vi viser det bedste indenfor dansk og udenlandsk håndbold. Så følg blandt andet med i de bedste danske ligaer for kvinder og mænd, når vi viser kampene direkte og gense dem bagefter i vores arkiv.