Badminton

Badminton

Så skal der smashes igennem i Basel, og der er dansk deltagelse med blandt andre Rasmus Gemke og Line Christophersen.
Detaljer
Se badminton i TV med en TV 2 Play-pakke
Er du én af dem, der elsker at følge med i badminton, og vil du gerne se med, når de hurtige og intense kampe spilles? Det har du mulighed for med TV 2 Play. Med TV 2 Play-pakken Favorit + Sport kan du nemlig se badminton i TV’et. Badminton er en sport, der kræver både god fysisk, taktisk overblik og lynhurtige reflekser. Det er en sport, der kan få pulsen helt op – både for dem der spiller, men bestemt også for dem der ser på. På TV 2 Play kan du se badminton i TV fra de store turneringer. Med pakken Favorit + Sport kan du se dine favoritspillere kæmpe for æren, og du kan følge med i hvert eneste intense slag, hver eneste velplacerede smash og hver eneste nervepirrende duel. Du har både mulighed for at se et hav af livekampe og udvalgte kampe on demand. Hvis du elsker badminton, og hvis du gerne vil se badminton i dit TV, så er en TV 2 Play-pakke lige noget for dig.
Badminton i TV: Se eller gense udvalgte kampe på TV 2 Play
Kan du ikke få nok af at se badminton i TV, og vil du gerne kunne se eller gense dine favoritkampe, når det passer dig? Med en TV 2 Play-pakke finder du et stort udvalg af kampe fra de største badmintonturneringer, som du kan kaste dig over. Og du bestemmer helt selv, hvornår du trykker play. På den måde har du rig mulighed for at streame en kamp, når det passer dig. Hvem holder du med, når du ser badminton i TV? Med TV 2 Play får du adgang til masser af badminton i dit TV fyldt med intensitet, spænding og utrolige præstationer. Du bestemmer selv, hvornår du trykker play, så du kan nyde spillet, præcis som du vil have det. Prøv TV 2 Play her, og kom i gang med at se badminton i dit TV.
Kan du ikke få nok badminton i dit TV?
Hvis du heller ikke kan få nok af badminton i dit TV, så er TV 2 Play stedet for dig. Med en TV 2 Play-pakke får du nemlig adgang til et helt univers fyldt med massevis af badminton. Her kan du se eller gense de bedste badminton-kampe, og du har også mulighed for at se badminton live, når de bedste spillere kæmper om æren på banen. Så hvis du elsker badminton, og hvis du gerne vil have endnu mere badminton i dit TV, så er TV 2 Play lige noget for dig. Her kan du nyde spillet, præcis som du vil have det, og du kan følge med i hvert eneste højdepunkt. Se hele badminton-universet på TV 2 Play.
Om

Badminton

Her kan du se eller gense udvalgte kampe fra TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.