Personoplysninger

Retningslinier for brug af play.tv2.dk og alle undersider.

På tv2.dk har du adgang til et omfangsrigt udbud af services. TV 2/DANMARK gør alt for at skabe så stabile og sikre services som overhovedet muligt.

Alt indhold på tv2.dk tilhører TV 2/DANMARK eller TV 2/DANMARKs indholdsleverandører.

Herunder er de generelle gældende retningslinier for tv2.dk, og alle undersider. Ved accept af disse retningslinier, accepterer du samtidigt at overholde hver enkelt undersides retningslinier, såfremt der er specifikke retningslinier for netop den hjemmeside du benytter på tv2.dk.

God opførsel på tv2.dk

TV 2/DANMARK stiller et række online-services som spil, debat og chat til din rådighed. TV 2/DANMARK accepterer ikke, at brugere på tv2.dk reklamerer via disse services, handler via disse services eller kører scripts, der generer brugen af tv2.dk. Desuden må der på tv2.dk ikke forekomme materiale eller foretages handlinger, der strider mod dansk lovgivning.

God net-etik skal overholdes - det medfører blandt andet, at du kun må være online på tv2.dk med ét brugernavn, og at du ikke chikanerer andre brugere på tv2.dk. Dette er blot bud på god net-etik - generelt forventes god opførsel i forbindelse med brugen af tv2.dks services.

TV 2 forbeholder sig ret til at afvise/lukke et hvilket som helst brugernavn som kan virke anstødeligt eller krænkende. Ligeledes forbeholdes retten til at udelukke ethvert brugernavn, såfremt der er mistanke om brud på disse retningslinier. Du vil ikke blive gjort opmærksom på dette og afgørelsen heraf træffes af TV 2 NET Kundeservice. Denne afgørelse kan ikke ankes. TV 2 Danmark kan til enhver tid forbeholde sig retten til at fjerne stødende eller krænkende indhold.

Derudover vil brugernavne der ikke har været aktive i 3 måneder automatisk blive deaktiveret og kan dermed blive registeret på ny. Du vil modtage en email inden at denne deaktivering sker.

Ansvar

TV 2/DANMARK stiller en række eksekverbare hjælpeprogrammer til din rådighed - bl.a. exe-filer, Silverlight, Java-kode, ActiveX og Javascript. Anvendelsen af disse hjælpeprogrammer sker på eget ansvar. TV 2/DANMARK kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler ved programmerne. Eller for skader, der direkte eller indirekte måtte følge af anvendelsen af disse programmer.

Ligeledes kan TV 2/DANMARK ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af services på tv2.dk - driftsforstyrrelser og lignende.

TV 2/DANMARK tager ikke ansvar for problemer mellem tredjemand og brugeren, som måtte forekomme pga. brugerens ulovlige eller erstatningspådragende anvendelse af tv2.dk.

Om retningslinier på tv2.dk

Manglende overholdelse af TV 2/DANMARKs retningslinier kan resultere i midlertidig udelukkelse fra TV 2|Login, ekskludering fra TV 2| Login eller i værste fald politianmeldelse.

TV 2/DANMARK forbeholder sig ret til at ændre i retningslinier for brug af tv2.dk. Det er dit ansvar som bruger på tv2.dk at holde dig ajour. Eventuelle ændringer i retningslinier for brug af tv2.dk vil fremgå af denne side.

Private oplysninger

Når du afgiver oplysninger om dig selv til TV 2/DANMARK - for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer - tager vi naturligvis beskyttelsen af dine oplysninger meget seriøst. Alle anbefalinger fra Datatilsynet følges derfor nøje.

Du kan have brug for at afgive disse oplysninger i forbindelse med, at du deltager i konkurrencer på tv2.dk, at du ønsker at modtage nyhedsbreve, debattere eller chatte.

Om TV 2 | Login

De fleste services på tv2.dk knytter sig til TV 2 | Login. Med TV 2 | Login er dine personlige oplysninger kun registreret ét sted. Derved slipper du for at indtaste dine oplysninger mere end én gang, og har du ændringer til dine data, skal du kun udføre ændringerne ét sted. Du er endvidere forpligtet til at holde dig ajour med om de oplysninger vi har registreret er korrekte.

Personlige data, emails, datafiler og andre personlige oplysninger, der knytter sig til dit TV 2 | Login vil naturligvis blive behandlet yderst seriøst. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil TV 2/DANMARK imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet.

TV 2/DANMARK kan ikke påtage sig ansvaret for, at udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger, du har afgivet til TV 2/DANMARK - f.eks. i forbindelse med transport af mails eller ved indbrud i computersystemer tilhørende TV 2/DANMARK.

1. Generelt

Når du klikker dig ind på tv2.dk eller anvender andre af vores digitale tjenester, eksempelvis TV 2 Play eller en eller flere af vores apps, indsamles en række oplysninger om dig, det device du benytter og din adfærd på tjenesterne.

Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

TV 2 forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Mediers til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata, samt lovgivningen på områder (giver det sig selv).

2.1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2. I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3.1. Personhenførbare oplysninger

Personhenførbare oplysninger som eksempelvis adresse, e-mail eller telefonnummer afgives aldrig til tredjepart. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Vi kan anvende personhenførbare oplysninger til at koble offentlig tilgængelig kilder, således at vi kan give dig en bedre brugeroplevelse i form af relevant indhold, samt færre men mere relevante reklamer.

2.3.2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af tjenesten. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Derudover anvender vi oplysningerne til at målrette reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer, så du får en bedre brugeroplevelse og vi kan have færre reklamer på vores digitale tjenester.

I målretningen af reklamer anvender vi også data fra offentligt tilgængelige kilder og eksterne partnere. Vi målretter dog ALDRIG på individ niveau, eller i en grad så det bliver personhenførbart. Men kun mod segmenter der indeholder større grupper af brugere, eksempelvis mænd/kvinder eller brugere der er interesseret i ny teknologi.

Hvis du anvender flere af vores tjenester, eksempelvis tv2.dk, en eller flere af vores apps, eller TV 2 Play anvender vi data på tværs af tjenesterne, i et forsøg på at give dig den bedste oplevelse.

2.3.3. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos TV 2, skal du rette henvendelse på kundeservice.tv2.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

2.3.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Luk

Hov, vent lige et øjeblik...

Vi kan se, du er ved at sige farvel til TV 2 PLAY. Men inden da:


Hvad med at prøve nedenstående i stedet?


Annuller Fortsæt

Luk

Vil du genaktivere dit abonnement?

Dit abonnement vil blive aktiveret, og du kan benytte det med det samme.

Der skete en fejl der gjorde, at vi ikke kunne genaktivere dit abonnement. Prøv venligst igen.

Vi var stadig ikke i stand til at genaktivere dit abonnement, kontakt venligst vores kundecenter
Kontakt kundecernter


Fortryd Genaktiver Abonnement

Luk

Genaktivering godkendt

Dit abonnement er nu blevet genaktiveret, og kan benyttes allerede nu.


God fornøjelse!


Luk

Vi er kede af at sige farvel...

Og vi håber naturligvis at se dig igen! TV 2 PLAY får nyt indhold hver eneste dag, så hold øje med om der kommer noget der passer lige til dig i vores nyhedsbrev og på Facebook. Det er også her vi skriver om de nye features der løbende bliver udviklet til tjenesten. Tak for denne gang og på gensyn!

Luk

Du er nu ved at opsige dit abonnement

Vælg opsigelsesgrund:

Bekræft opsigelse

Luk

Prøv igen!

Der opstod en fejl under forsøget på at opsige dit abonnement.


Forsøg venligst igen!


Luk

Dit abonnement er nu opsagt.


På gensyn på TV 2 PLAY


Luk

Skift til

Abonnement

Tekst



Fortryd Opgradér

Luk

Opgradering godkendt

Dit abonnement er nu blevet opgraderet, og er allerede trådt i kraft.


God fornøjelse!


Luk

Prøv igen!

Der opstod en fejl under forsøget på at opgradere dit abonnement.


Forsøg venligst igen!


Support